Primera Division: Aranyláz Spanyolhonban


Real Madrid 1.35, döntetlen 5.40, Espanyol 8.00
A harmadik helyről, 84 ponttal várja a Real Madrid a Primera Division záró fordulóját, két ponttal van lemaradva a második helyezett Barcelonától. Tehát amennyiben nyernek és esetleg a Barcelona veszít, akkor még följöhetnek a második helyre. Egyébként az előző fordulóban 2-0-s vereséget szenvedtek a Celta Vigo vendégeként, így már három fordulója nyeretlenek Ronaldo-ék. Hazai pályán viszont jó mérlegük van, igaz legutóbbi bajnokijukon 2-2-s döntetlent játszottak a Valenciával otthon, illetve március végén 4-3-ra kikaptak a Barcelonától. Viszont az összes többi tétmeccsüket megnyerték pályaválasztóként ebben az évben.

További jó hír a királyi klub számára, hogy jelenlegi ellenfelüknek gyakorlatilag már minden mindegy, a 12. helyen álló Espanyol kiesni már nem fog, a többi meg nem nagyon számít. Szóval annyira nem lehetnek motiváltak, maximum a katalán büszkeség hajthatja őket. Legutóbbi öt bajnoki meccsükön két pontot szereztek, múlt héten az Osasuna házigazdájaként játszottak 1-1-s döntetlent. Idegenbeli mérlegük ebben a naptári évben 2-2-6, a Real Madrid vendégeként utoljára 2012 decemberében tudtak pontot szerezni.

Tipp: Az első gólt a Real lövi @ 1.28

Barcelona 1.83, döntetlen 3.80, Atletico Madrid 4.33
Két egymást követő fordulóban is döntetlent játszott a Barcelona, először otthon a Getafe ellen (2-2), majd az Elche vendégeként (0-0). Csak abban az esetben lehetnek bajnokok, ha legyőzik az Atletico Madridot. Erre viszont nem akadt példa ebben az évben. A januári bajnokin 0-0-s döntetlent játszottak egymással, majd következett a BL negyeddöntő, ahol először hazai pályán ikszeltek az Atletico Madriddal (1-1), majd a fővárosban 1-0-s vereséget szenvedtek.

A madridiak is két fordulója nyeretlenek, múlt héten a Malagával ikszeltek otthon (1-1), előtte pedig a Levante vendégeként kaptak ki 2-0-ra. Egyébként másfél hónap után ez volt az első vereségük idegenbeli tétmeccsen. Vendégmérlegük ebben az évben (csak a bajnoki meccseket figyelembe véve) 7-0-3. Két gólnál többet csak a Rayo Vallecano-nak tudtak lőni, ezt leszámítva a győztes meccseken ennyi volt a maximum.

Tipp: Gólok száma 2.5 alatt @ 1.88

Real Sociedad 1.95, döntetlen 3.75, Villareal 3.70
Egy pont megszerzésével már fixen hatodik lehet a Real Sociedad, ami azért jó nekik, mert az EL indulást ér. Ez valószínűleg menni is fog nekik, ugyanis az előző két fordulóban egyaránt 1-1-s döntetlent értek el. (Múlt héten az Athletic Club vendégeként, előtte pedig a Granada házigazdájaként.) Hazai mérlegük tavasszal 6-2-2, a Real Madrid és a Rayo Vallecano tudott náluk nyerni.

A hetedik helyezett Villareal egy győzelemmel odaérhet a hatodik helyre, csakhogy idegenben ez nem nagyon szokott nekik összejönni. Tavasszal mindössze háromszor vitték el a három pontot máshonnan. Egyébként a múlt héten 4-0-ra verték a Rayo Vallecano-t, három forduló után tudtak újra győzni. Legutóbbi két, San Sebastianban játszott meccsükön egyaránt döntetlent értek el.

Tipp: 1X @ 1.28

Sevilla 1.80, döntetlen 3.75, Elche 4.35
A szerdai EL döntő joggal pályázhat a valaha volt legunalmasabb kupafinálé címre, ugyanakkor ezt a Sevillánál alighanem egy cseppet sem bánják. Kérdés, hogy a meccsel a lábukban és a trófeával a zsebükben mennyire lesznek motiváltak az utolsó bajnokin. Hiszen az EL indulás így is megvan, nem feltétlenül kell nekik ehhez a hatodik hely. Följebb meg már úgysem léphetnek. Egyébként az elmúlt három fordulóban egy pontot szerzett a Sevilla, múlt héten a Getafe otthonában kaptak ki 1-0-ra.

Történjék bármi, az Elche már fixen megőrzi első osztályú tagságát. Mint ahogy följebb már szóba került, az előző fordulóban 0-0-s döntetlent játszottak a Barcelona ellen, és három fordulója veretlenek a bajnokságban. Az Elche ahol csak tudta, megkeserítette ellenfelei életét ebben a szezonban, valószínűleg ez most sem lesz másképp.

Tipp: X2 @ 2.00

A kombináció eredő szorzója @ 6.16

A forduló összes meccsét élőben nézheted az Unibet TV-n!

Légy részese az akciónak nyáron Rióban! Nézd meg, hogyan nyerhetsz VIP utat velünk!