Mire megy idegenben a harmadik és a negyedik?


Osasuna 2.95, döntetlen 3.25, Real Sociedad 2.35
Hat forduló van hátra a spanyol bajnokság küzdelmeiből és az Osasuna simán bajba kerülhet még, már ami a kiesést illeti. Három pontra vannak a tizennyolcadik helytől, így ma a győzelem szinte létkérdés. Már csak azért is, mert az előző két fordulóban kikaptak. Malagában 1-0-ás vereséget szenvedtek, otthon pedig az Espanyol rúgott nekik kettőt. Elmúlt három hazai meccsükön még gólt sem tudtak lőni, viszont kaptak összesen ötöt.

Ellenben a Real Sociedad tizenhárom meccs óta nem talált legyőzőre, ennek gyümölcse a tabellán elfoglalt negyedik pozíció, ami egyébként BL selejtezőt ér. Nyilván szeretnék is megtartani ezt a helyezést, ehhez viszont nyerniük kell, mert a Valencia egy ponttal van mögöttük. Múlt héten a Rayo vendégeként 2-0-ra nyertek, erejüket mutatja, hogy az Atletico Madrid pályáján is 1-0-ra nyertek márciusban.

Tipp: A Real Sociedad nyeri a meccset @ 2.35

Sevilla 2.45, döntetlen 3.25, Atletico Madrid 2.80
Nem igazán kiegyensúlyozott a Sevilla tavaszi teljesítménye, mintha teljesen random lenne, hogy nyernek-e éppen vagy kikapnak. Az előző fordulóban speciel a Betis otthonában ikszeltek (3-3), január közepe óta ez volt az első döntetlenjük a bajnokságban. Azt, hogy nem véletlenszerű a győzelmeik és a vereségeik száma jól mutatja hazai statisztikájuk. Ugyanis otthon eddig az összes tavaszi meccsüket megnyerték, csak idegenben nem megy a szekér.

Az Atletico harmadik helye egyelőre biztonságban van, hat ponttal előzik meg a negyedik Real Sociedadot. Múlt héten gólfesztivált rendeztek otthon a Granada ellen (5-0). Idegenben viszont döcögősebben megy nekik, legutóbb 0-0-át játszottak a Getafe vendégeként. Viszont négy mérkőzés óta nem szenvedtek vereséget más pályákon, és még gólt sem kaptak. Tavaszi idegenbeli mérlegük 2-3-2.

Tipp: Döntetlen @ 3.25