Mire megy az első három helyezett?


Atletico Madrid 1.30, döntetlen 5.00, Granada CF 9.75
Valami nem stimmel mostanában az Atleticoval, bár a harmadik helyük nincsen komoly veszélyben. Március közepén nyertek utoljára meccset, az Ossasuna ellen és azóta csak két döntetlenre voltak képesek (múlt héten a Getafe ellen idegenben, előtte a Valencia ellen otthon). Hazai pályán két meccses nyeretlenségi szériával „büszkélkedhetnek”. A Valencia elleni 1-1-et megelőzően a Real Sociedadtól kaptak ki 1-0-ra pályaválasztóként.

A Granada könnyen kieshet még, ha nem koncentrál eléggé a hátralévő meccsein. Márpedig valami gond lehet a csapatnál, mivel február eleje óta nem nyertek mérkőzést és csak két döntetlent sikerült összehozniuk, öt vereség mellet. Idegenben utoljára Zaragozában tudtak pontot szerezni (0-0), de ez már egy hónapja történt.

Tipp: Döntetlen @ 5.00

Real Zaragoza 6.50, döntetlen 4.70, FC Barcelona 1.45
Kapaszkodnia kell a Zaragozának ha bent akar maradni, mert ugyan gyűjtögetik egyesével a pontokat, de ez kevés lehet a végéig. Pintér Ádám csapata decemberben nyert utoljára bajnokin, ami finoman szólva is régen volt már. Az elmúlt három hazain döntetlent játszottak, a Barca ellen valószínűleg bárki aláírná előre az ikszet.

Nem tudom minek kéne történnie ahhoz, hogy ne a Barcelona legyen bajnok idén. Hét fordulóval a vége előtt tizenhárom ponttal vezetnek a Real előtt úgy, hogy ebben a szezonban nem verték meg bajnokin a Madridot. A PSG elleni BL továbbjutás kicsit neccesebbre sikerült a kelleténél, ahhoz képest ez a zaragozai szereplés könnyed ujjgyakorlat kell hogy legyen Messiéknek.

Tipp: Hendikeppes fogadás (1-0), a Barca nyeri a meccset @ 2.24

Athletic Club 6.70, döntetlen 4.65, Real Madrid 1.42
Múlt héten kikapott Sevillában az Athletic Club 2-1-re, de ez semmiben nem befolyásolta helyezésüket, a bilbaói csapat maradt a 14. Legutóbbi két hazai meccsükön a Granadát és a Valenciát egyaránt 1-0-ra verték. Ezen kívül tavasszal még az Atletico Madridot kapták el otthon, a többi három mérkőzésen vesztettek.

Kedden kikapott a Real Törökországban (3-2), de ettől függetlenül továbbjutott a BL-ben. A múlt heti fordulóban 5-1-re verték otthon a Levantét. Tavasszal meglehetősen sok pontot hullajtottak el idegenben, vonatkozó mérlegük 3-2-1. Legutóbb Zaragozában léptek pályára idegenben, az a mérkőzés 1-1-el végződött.

Tipp: Hendikeppes fogadás (1-0), a Real nyeri a meccset @ 2.24