Meglesz az újonc első győzelme?


Elche 2.16, döntetlen 3.30, Valladolid 3.50
Vereséggel kezdte első osztályú pályafutását az újonc Elche, a Rayo Vallecano vendégeként kaptak egy hármast az első fordulóban. Azóta kicsit összeszedték magukat, ikszeltek hazai pályán a Real Sociedad ellen (1-1), majd Almeríában játszottak 2-2-es döntetlent. Az Elche tétmeccsen utoljára márciusban kapott ki hazai környezetben.

A Real Valladolid két, zsinórban elszenvedett vereség után nyerni tudott az előző fordulóban a Getafe házigazdájaként (1-0). Idegenben februárban tudtak utoljára győzni, és jellemzően egy, vagy maximum két gólt rúgnak meccsenként, ha nem ők a pályaválasztók. Egyébként nem olyan régen (július végén) már megmérkőztek egymással a felek egy barátságos meccsen, akkor az Elche nyert 2-1-re.


Athletic Club Bilbao 1.72, döntetlen 3.80, Celta Vigo 4.85
Két győzelemet tudhat magának a Bilbao: az első két fordulóban nyertek a Valladolid és az Ossasuna ellen, a harmadikban kikaptak a Bernabeuban 3-2-re. Egy ponttal előzik meg jelenleg aktuális ellenfelüket. Tavasszal 1-1-et játszottak Vigoban, de amikor legutóbb az Athletic Club volt a pályaválasztó, akkor nyertek 2-1-re.

A Celta Vigo még veretlen ebben a szezonban, ugyanakkor csak egy meccset tudtak eddig megnyerni, idegenben a Real Betis pályáján. Érdekes, hogy ezzel szemben mindkét hazai meccsükön leikszeltek, úgyhogy most akár azt is gondolhatnánk, hogy nyerni mennek Bilbaoba. Viszont a hosszabb távú statisztika azt mutatja, hogy nagyon ritkán nyernek tétmeccsett idegenben.


Újra itt van az Unibet Open Élő fogadás bajnokság! Itt az esélyed, hogy megszerezd részedet a 20 000€-s nyereményalapból ! Biztosítsd be a helyedet a döntőben és nyerd meg az 7 500€-s első díjat! Fogadj a kedvenc sportjaidra élőben, és nyerj!