Megint könnyű dolga lesz a Barcának?


Elche18.00  döntetlen7.50  Barcelona1.16
Múlt hét csütörtökön az Elche már játszott a Barca ellen, ráadásul ugyanúgy hazai pályán fogadták a katalánokat. Akkor a kupában sodorta őket össze a sors és az a mérkőzés 4-0-s Barcelona sikert hozott.

Ami viszont a bajnokságot illeti: ebben az évben még veretlen az Elche, egy döntetlent követően zsinórban kétszer is begyűjtötték a három pontot. Az előző fordulóban a Levante házigazdájaként nyertek 1-0-ra.

Ha nehézségek árán ugyan, de győzött a Barcelona hétközi kupameccsén az Atletico Madrid ellen (1-0), így már ötmeccsesre duzzadt a katalán nyerő széria. Az Elche jó formája ellen nem kéne, hogy különösebb gondot okozzon Messiéknek a szombat esti mérkőzés. Még akkor sem, ha a tartalékolnak majd valamelyest a jövő heti kupavisszavágóra, ami korántsem lefutott még.

Tipp: Messi gól @ 1.53


Atletico Madrid1.28  döntetlen5.75  Rayo Vallecano10.50
Ugyan kikapott szerdán az Atletico Madrid, de a visszavágón azért még bőven van esélye arra, hogy kiharcolja a továbbjutást a Barcelona ellen. Ugyanakkor a bajnokságban se nagyon kéne már többet botlaniuk, ha továbbra is versenyben akarnak maradni az első helyért.

A tabella közepén tanyázó Rayo Vallecano meglehetősen kellemetlen ellenfél, ebben a naptári évben kétszer játszott idegenbeli meccset és mind a kettőt meg is nyerte.

Tipp: Gólok száma 2,5 alatt @ 2.20


Villareal1.28  döntetlen5.25  Levante12.50
Tavaly november óta veretlenek a hazaiak és már csak ezért is – meg a Levante csapnivaló teljesítménye miatt is – ők a párharc esélyesei. Hazai pályán úgy nyerte meg mindhárom tétmeccsét a Villareal, hogy még gólt sem kapott.

Ellenben a Levante kapta a második legtöbb gólt eddig a bajnokságba, szám szerint 35-öt. Idegenben pedig csupán egyszer sikerült nyerniük ebben a szezonban: még szeptemberben Granadából hozták el a három pontot.

Tipp: Hazai csapat nyer úgy, hogy nem kap gólt @ 1.64

 

Eredő odds: 5.52