Hétközi forduló Spanyolországban


FC Barcelona 1.12, döntetlen 10.00, Real Sociedad 18.00
Száz százalékos teljesítményt nyújtott eddig a Barcelona és nem valószínű, hogy pont a Real Sociedad csúfítja majd el a statisztikájukat. Szombaton a Rayo Vallecano vendégeként gurítottak egy laza négyest, nem mellesleg Pedro mesterhármast ért el. Legutóbb januárban játszottak a Real Sociedad ellen, akkor óriási meglepetésre a san sebastiani csapat nyert 3-2-re, igaz nem a Camp Nouban játszottak.

Mostanában viszont egyáltalán nincs olyan jó formában a Sociedad, hogy megelepetést okozzon Barcelonában. Augusztus vége óta nyeretlenek a bajnokságban, a legutóbbi két meccsükön még gólt sem tudtak lőni, igaz nem is kaptak egyet sem (a Levante és a Malaga ellen játszottak 0-0-s döntetlent). Eddig mérlegük 1-3-1, szinte száz százalék, hogy nem most fogják győzelemeik számát növelni. Ugyanakkor biztos nem adják majd olcsón a bőrüket.

Tipp: Gólok száma kevesebb mint 3.5 @ 2.20

Atletico Madrid 1.20, döntetlen 6.60, Osasuna 15.00
Az Atletico hasonlóan jó mutatókkal rendelkezik, mint a Barcelona. A katalánok csupán jobb gólarányuknak köszönhetően előzik meg őket a tabellán. Egyébként az előző fordulóban 2-0-ra nyertek a Real Valladolid otthonában. Hazai pályán ebben a szezonban két meccset játszottak eddig, összesen kilenc gólt lőttek és csak kettőt kaptak.

Első győzelmét szerezte meg az aktuális szezonban az Osasuna, hazai pályángyőzték le 2-1-re az újonc Elchét. Ezen kívül négy vereséggel "büszkékedhetnek". Idegenben utoljára áprilisban tudtak pontot szerezni, csak ha ebből indulunk ki, akkor is borítékolható az Atletico siker.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 2.10

Elche 10.50, döntetlen 6.00, Real Madrid 1.27
Három pontot szerzett eddig az Elche, noha győzniük még nem sikerült a Primera Divisionban. A három döntetlen mellett két vereségük van, nyilván nem a Real Madrid ellen fognak megtáltosodni.

Két ponttal van leszakadva a Real az Atletico Madridtól és a Barcelonától. Ilyenformán kötelező győzniük, ha nem akarnak még nagyobb hátrányba kerülni két legnagyobb riválisukkal szemben. Vasárnap 4-1-re nyertek a városi rangadón a Getaféval szemben. Az Elche elleni meccs talán nem lesz ennyire sima (mégiscsak idegenben játszanak), de a három pontot minden bizonnyal elhozza majd a Real.

Tipp: Vendégcsapat nyeri mindkét félidőt @ 2.40

A kombináció eredő szorzója @ 11.09