Fix hazaik vasárnapja


Malaga1.58  döntetlen3.75  Córdoba6.50
Az utolsó előtti helyen álló Granada vendégeként kapott ki múlt héten a Malaga 1-0-ra. Igencsak hullámzó teljesítmény jellemzi a hazai csapatot, hiszen nem is olyan régen még a Barcelona otthonából hozták el a három pontot, majd a Getafe házigazdájaként is nyert a középmezőnyben tanyázó alakulat. Most itt a lehetőség, hogy a sereghajtó ellen javítsanak.

Ez látszólag nem kéne, hogy problémát okozzon, hiszen a Córdoba rettenetes formában van. Legutóbbi hét bajnoki meccsüket – ha nem is mindig simán – de elveszítették. Az egyetlen pozitív dolog az, hogy a Sevilla elleni 3-0-át leszámítva nem szenvedtek nagyarányú vereséget.

Tipp: Félidőben 1 @ 2.18


Sevilla1.35  döntetlen5.00  Elche9.00
Legutóbbi négy tétmeccsén veretlen maradt a Sevilla (két Európa Liga és két bajnoki meccsről van szó) sőt, ezekből hármat meg is nyert.

Csütörtökön a Villareal vendégeként nyertek 3-1-re EL meccsen, előtte pedig a Depor otthonából hozták el a három pontot. Legutóbbi hazai mérkőzésük 0-0-s döntetlennel ért véget az Atlético Madrid ellen, de az Elchével szemben valószínűleg már több gólt láthatunk majd.

Az előző fordulóban újabb lépést tett az Elche a bennmaradás felé azzal, hogy 1-0-ra verte otthon az Almeríát. Idegenbeli mérlegük sem rossza az idén: 2-1-1, igazság szerint ebben az évben eddig mindenhol kellemetlen perceket okoztak és csak egyszer fordult elő, hogy nem lőttek gólt éppen aktuális házigazdájuknak.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 2.15


Real Madrid1.06  döntetlen14.00  Levante28.00
Az biztos, hogy jó sokáig nem felejtjük el, hogy milyen körülmények között jutott tovább a Real Madrid kedden a Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapata közé. Csak a rend kedvéért: a Schalke 4-3-ra tudott nyerni a Bernabeuban és ha még egy kicsit tovább tart a mérkőzés, akkor simán kiesnek Ronaldóék.

Nem így történt, viszont nem gyakran kap négyet otthon a Real és ez több volt, mint szimpla figyelmeztető jel azzal kapcsolatban, hogy a védelem bizony zavarba hozható. Mondjuk ebben vastagon benne volt Arbeola rettenetes játéka, meglepő lenne, ha kezdene vasárnap.

Azt se feledjük el, hogy az előző fordulóban Bilbaóban kapott ki 1-0-ra Real és mivel a Barca meg nyerni tudott, így máris a második helyen találta magát a Királyi Gárda. Úgyhogy a kiesés ellen küzdő Levante ellen kizárólag a győzelem az elfogadható.

Ami egyébként több, mint valószínű, hogy sikerül majd a Madridnak, hiszen a Levante mind a négy idegenbeli bajnokiját elveszítette ebben az évben, háromszor még gólt sem rúgott.

Tipp: Gólok 3,75 felett @ 1.65

Eredő odds: 7.73