Döntetlenek éjszakája?


Valladolid 3.00, döntetlen 3.25, Sevilla 2.30
A 13. helyen álló Valladolid egész jól kezdte a tavaszt, aztán jöttek a kisebb-nagyobb hullámvölgyek. Az elmúlt két fordulóban négy pontot szerzetek, otthon a Getafe ellen 2-1-re nyertek, múlt héten Granadában játszottak 1-1-es döntetlent. Ezt megelőzően három fordulón keresztül csak kikapni tudtak. Hazai mérlegük tavasszal 3-2-2.

A Sevilla mindössze három ponttal előzi meg aktuális ellenfelét, múlt héten az Atletico Madrid házigazdájaként szenvedtek 1-0-ás vereséget. Hullámzó teljesítményt nyújtanak idén, tavasszal nem tudnak felmutatni egy épkézláb sorozatot. Idegenben borzasztóan szerepelnek, hét meccsen összesen két pontot szereztek ebben a naptári évben.

Tipp: Döntetlen @ 3.25

Real Sociedad 2.25, döntetlen 3.30, Valencia 3.10
Múlt heti döntetlenje ellenére negyedik maradt a Real Sociedad. Nyomában viszont ott liheg a Valencia, akik egy esetleges győzelemmel megelőzhetné az aktuális pályaválasztót. Mielőtt legyintenénk minderre, tisztázzuk, hogy a negyedik pozíció BL selejtezőt ér, míg az ötödik már csak Európa Ligát. Mindenestre a Sociedad remek formában játszik hazai pályán, tavasszal még veretlenek otthon, többek között a Barcelonát is legyőzték januárban. Vonatkozó tavaszi mérlegük 4-3-0.

Volt már idén harmadik is a Valencia, januárban viszont megtört a lendületük, valamiért elkezdték szórni a pontokat. Az utóbbi időben mintha gatyába rázódtak volna, öt forduló óta veretlenek, három meccset megnyertek, kétszer játszottak döntetlent. Vendégként nagyon rég nem győztek, utoljára a Celta Vigo otthonából távoztak három ponttal februárban. Legutóbbi négy idegenbeli meccsükön 3 pontot szereztek.

Tipp: Döntetlen @ 3.30