A Depor ellen vigasztalódhat a Real


Sevilla1.35  döntetlen5.00  Córdoba9.00
Az előző két fordulóban Madridban járt a Sevilla és mindkétszer 2-1-es vereséggel távozott (előbb a Real, majd a Getafe otthonából). Pedig egészen jól alakult a hazaiak szezonja, de a két vereség miatt visszacsúsztak az ötödik helyre. Hazai pályán viszont már több, mint egy éve veretlenek, ha bajnoki meccsről van szó és nem túl valószínű, hogy a Córdoba vet majd véget ennek a sorozatnak.

Négy fordulója nyeretlenek a vendégek: a sorozat egy Eibar elleni döntetlennel kezdődött majd kikaptak a Real Madridtól, a Celta Vigotól, múlt héten pedig az Almeríától. Az utolsó előtti helyen állnak és csak az utolsó helyezett Granada lőtt náluk kevesebb gólt eddig (17-nél járnak a vendégek). Sevillából még soha nem távoztak ponttal.

Tipp: Gólok 3,25 alatt @ 1.48


Real Madrid1.08  döntetlen12.00  Deportivo La Coruna25.00
Csak a rend kedvéért mondjuk el: hatalmas pofonba szaladt bele múlt héten a Real, 4-0-ra kikapott városi riválisától. Így már csak egy pont előnyük van a második helyezett Barcával szemben, úgyhogy mindenképpen nyerniük kell szombat kora este.

A sérüléssel küszködő játékosok közül talán Pepe lehet az, aki visszatérhet a pályára. Viszont C. Ronaldo minden bizonnyal ott lesz és ha már a múlt héten nem nagyon tudott mit hozzátenni a játékhoz, talán majd most.

Összesen hat pont gyűjtött a Depor az előző két fordulóban, ebben a szezonban még nem volt arra példa, hogy két bajnokit is megnyerjen egymás után. 2015-ös mérlegük 3-2-1, csak a Barcelona verte meg őket idén. Tavaly ősszel 8-2-re kaptak ki Realtól, azért egy ilyen arányú vereség most nincs benne a levegőben.

A Real Madrid eddig négy tétmeccset játszott ebben a naptári évben otthon érdekesség, hogy mind a négy alkalommal már az első negyedórában gól születet az adott mérkőzésen. Lehet, ez most sem lesz másképp.

Tipp: Szerzett gólok 00:00-15:59 IGEN @ 2.28


Valencia1.44  döntetlen4.50  Getafe7.50
Úgy tűnik, hogy a Malaga elleni vereség csak afféle kisiklás lehetett, mert a rákövetkező fordulóban Barcelonából hozta el a három pont a Valencia (az Espanyolt verték 2-1-re). Hazai pályán három bajnokit játszottak az idén, mind a hármat meg is nyerték; ezekből nyilván a Real Madrid elleni győzelem szólt legnagyobbat.

Második bajnokiját nyerte meg a Getafe múlt héten: mint arról már föntebb szó esett, hazai pályán verték a Sevillát 2-1-re. Idegenben kétszer léptek pályára ebben a naptári évben, mind a kétszer veszítettek. Ősszel 3-0-ra kikaptak a Valenciától most is leginkább valami hasonló eredményre van kilátás.

Tipp: Negredo gól @ 2.18

Eredő odds: 7.36