Tíz hasznos statisztika a West Ham-Southampton bajnokihoz


10. A West Ham United zsinórban négy bajnokit veszíthet el, ilyesmire még nem volt példa amióta Slaven Bilic náluk a menedzser. A Southampton az összecsapás favoritja 2.55.

9. Ugyanakkor a West Ham legutóbbi öt, Southampton elleni hazai bajnokijából hármat megnyert, egyszer kikapott és egy alkalommal döntetlen lett a vége. Ennek ellenére a hazai győzelemre magasabb odds van, mint a vendégsikerre 3.00.

8. A házigazdák még soha nem veszítettek el öt bajnokit az első hat fordulóban. Érdemes lehet az 1X-ben gondolkodni 1.56.

7. Mindkét csapat gólt szerzett a legutóbbi öt bajnokin. Ez valószínűleg most sem lesz másképp 1.68.

6. A West Ham zsinórban a harmadik meccsén kaphat négy gólt a rendes játékidőben, utoljára 2008 márciusában produkáltak ilyen sorozatot. Ám meglepő volna, ha a Southampton 3,5 gól felett termelne 13.00.

5. Ugyanis a Szentek összesen négy gólt rúgtak a legutóbbi öt fordulóban. Ebből persze nem következik egyértelműen az, hogy a West Ham kapott gól nélkül nyer 5.25.

4. A West Ham legutóbbi 14 Premier League meccsén,melyen a Southampton volt az ellenfél, egy kivételtől eltekintve rendre gólt rúgott. Nem túl valószínű, hogy a vendégek kapott gól nélkül nyerjenek 4.50.

3. Az előző szezonban a West Ham 2-1-re nyert még az Upton Parkban. Egy ilyen arányú hazai siker most is előfordulhat 10.50.

2. Azon a 2-1-es West Ham győzelmet hozó bajnokin Michail Antonio pályafutásának első gólját lőtte a Kalapácsosok színeiben. A szélső összesen öt gólt szerzett az előző szezonban és jól járunk, ha ő rúgja majd az első találatot vasárnap 8.00.

1. Antonio a 2016-os esztendőben több gólt fejelt, mint bármelyik más futballista a Premier League mezőnyéből. Fejesgóljával most is számolhatunk 7.00.