Tíz hasznos statisztika a West Ham-Newcastle bajnokihoz


10. A West Ham legutóbbi kilenc hazai, Newcastle elleni meccséből csak kettőt tudott megnyerni. Ennek ellenére igen combos odds van a vendéggyőzelemre 3.45.

9. A Newcastle viszont sorozatban hat hétfői bajnokit bukott el eddig. Lehet, nem ússzák meg az Upton Parkban sem? 2.20

8. A West Ham játékosai már hat piros lapot gyűjtöttek be ebben a szezonban annak ellenére, hogy a PL előző szezonjában Fair Play díjat zsebelhettek be. Aaron Cresswell eddig mondjuk megúszta, de kiállításával elég jól járnánk 29.00.

7. A Newcastle gólképtelen maradt a legutóbbi három fordulóban, ideje lenni betalálni 3.95.

6. Egyébként a West Ham 1-0-ra nyerte ezt a párosítást az előző szezonban  — 2001 óta ez volt a második győzelmük a Newcastle ellen. Egy ugyanilyen eredmény most sem elképzelhetetlen 9.00.

5. A legutóbbi hét West Ham-Newcastle meccsből csupán egy olyan akadt, melyen mindkét csapat gólt szerzett. Ehhez képest nincs túl magas odds erre 1.74.

4. Ebben a szezonban eddig a Newcastle lőtt a legkevesebbet kapura (meccsenként átlagosan 1,5 kapura tartó lövésük volt). Könnyen előfordulhat, hogy ők kapják az első gólt 1.64.

3. A Szarkák összesen csak ötször lőttek kapura a második félidőben (mind az eddigi négy fordulót beleszámítva). Papiss Cisse lehet, hogy most sem lő gólt 1.29.

2. A Newcastle játékosa, Chancel Mbemba eddig átlagosan 8,5 szerelést mutatott be meccsenként. Jól járunk, ha kapufát lő 26.00.

1. A West Ham nem túl gyakran ikszel, legutóbbi 14 bajnoki meccsén csupán egyszer fordult ez elő. Nem véletlenül van ilyen combos odds a döntetlenre 3.50.