Tíz hasznos statisztika a West Ham-Manchester City bajnokihoz


10. A West Ham még szeptemberben 2-1-re verte a Manchester City-t, az volt második győzelmük a legutóbbi három, City elleni meccsen. Ezt megelőzően tíz mérkőzésen keresztül nyeretlen maradt velük szemben a West Ham és most sem a hazai csapat számít favoritnak 5.24.

9. A West Ham története során eddig csak egyszer fordult elő, hogy egy bajnoki szezonban oda-vissza verte volna a Manchester City-t (egészen pontosan az 1962/63-as szezonban történt ez). Durva lenne, ha félidei vezetés után behúzná a mérkőzést a hazai csapat 9.00.

8. A City 22 bajnokiból ötöt veszített el ebben a szezonban. Csupán kétszer fordult elő a Premier League történetében, hogy egy csapat bajnoki címet nyert úgy, hogy az első huszonkét fordulóban öt mérkőzést elveszített (mindkétszer a Manchester United nyert így bajnokságot, először az 1995/96-os, majd a 2002/03-as szezonban). Viszont innentől kezdve akkor csak nyernie szabad a City-nek 1.70.

7. Ebben a szezonban a City 10 idegenbeli meccsen pontosan ugyanennyi gólt lőtt, míg 12 hazain 33-at. Nagyot kaszálunk, ha szombat este gólképtelenek maradnak a vendégek 5.60.

6. Sergio Agüero legutóbb szerzett 14 góljából csak egy találat született idegenben. Persze ettől még eredményes lehet majd az Upton Parkban az argentin támadó 1.93.

Manchester City v Chelsea - Premier League : News Photo

5. Kevin De Bruyne is csak egy gólt szerzett eddig vendégségben, gólpasszt még nem adott. Mindezt azonnal feledtetné, ha ő lőné az első gólt 7.50.

4. A West Ham legutóbbi négy bajnokiján háromszor is hátrányba került, úgyhogy ez könnyen megtörténhet most is 1.43.

3. A sérült Diafra Sakho lőtte a West Ham győztes gólját a legutóbbi két, City elleni meccsen. Most Victor Moses lehet a nyerő ember 16.00.

2. Yaya Toure három góllal jelenleg a City legeredményesebb játékosa idegenben és legutóbbi hét meccsén is ennyit termelt összesen. Újra betalál és nyer majd a Manchester City? 4.30

1. Annak ellenére, hogy a City lő legtöbbet kapura idegenben (átlagosan 5,5-ször próbálkoznak meccsenként), vendégként csak egy gólt tudnak mérkőzésenként szerezni ebben a szezonban. Megtörik a jég és mindkét félidőt a Manchester City nyeri majd? 2.75