Tíz hasznos statisztika a West Bromwich Albion–Everton bajnokihoz


10. Az Everton legutóbbi kilenc, West Brom elleni meccséből csupán egyet veszített el, öt győzelem és három iksz mellett. Most is ők az esélyesek 2.48.

9. A két csapat legutóbbi tíz egymás elleni összecsapásán átlagosan 1,6 gól született meccsenként. Vajon ma is hozzák ezt az átlagot? 1.41

8. A West Brom ebben a szezonban három bajnokit játszott már otthon, de egyiket sem tudta megnyerni (két vereség, egy döntetlen). Utoljára 1987-ben fordult elő, hogy négy nyeretlen hazaival kezdték a bajnokságot, de most ez könnyen előfordulhat megint 3.12.

7. Az előző fordulóban nem kapott gólt az Everton (igaz, nem is lőtt) és csak egyszer fordult elő, hogy zsinórban három bajnokin ne kapott volna gólt (1995-ben). Megússzák kapott gól nélkül a hétfő estét? 2.70

6. Fontos részlet, hogy a vendégek már 385 perce nem kaptak gólt a West Bromtól. Szép odds van arra, hogy a vendégcsapat kapott gól nélkül nyeri a találkozót 3.95.

5. A West Brom legutóbbi nyolc tétmeccse során csupán egyszer fordult elő, hogy mindkét csapat gólt szerzett. Persze ettől ez még most megtörténhet 1.87.

4. Az Everton legutóbbi négy Premier League győzelme során rendre három gólt szerzett meccsenként. Jól járunk, ha 3-1-re nyernek a vendégek 25.00.

3. A Barcelona egykori játékosa, Gerard Deulofeu a múlt héten szerezte első gólját az Everton színeiben, miután a nyáron visszatért a liverpooli klubhoz. Újabb találatára csinos odds van 5.10.

2. James Morrison a hazai csapat legeredményesebb játékosa, eddig két gólt rúgott a szezonban. Már tizenkét alkalommal lépett pályára az Everton ellen a West Brom színeiben, de még egyszer sem volt eredményes a Mersey-parti gárdával szemben. Vajon ma este megtörik a jég? 6.50

1. Steven Naismith három gólt szerzett eddig az Everton mezében, mind a hármat a Chelsea ellen 3-1-re megnyert bajnokin. A skót játékos átlagosan 1,2 kapuralövéssel próbálkozik meccsenként, most nekünk az is bőven elég volna, ha "csak" két gólt szerezne 21.00.