Tíz hasznos statisztika a West Brom–Liverpool bajnokihoz


10. A Liverpool veretlen maradt a legutóbbi hét olyan PL meccsén, melynek során a West Brom volt az ellenfele (4-3-0). A vendégcsapat számít favoritnak 1.92.

9. Ugyanakkor a Liverpool rég nyert már a WBA vendégeként: 2011 októberében győztek utoljára (0-2). Egy ilyen végeredmény ettől még most is előfordulhat 9.50.

8. A két csapat legutóbbi hat egymás elleni bajnokijából négy döntetlennel ért véget, kétszer nyert a Liverpool. Nem kizárt, hogy most is ikszelnek majd a csapatok 3.65.

7. A West Brom utoljára a 2012/13-as szezonban tudta legyőzni hazai pályán a 'Poolt. Akkor 3-0-ra nyert a WBA és egy ilyen végeredmény most hatalmas meglepetést okozna 46.00.


6. Az előbb említett szezonban a West Brom egyébként oda-vissza verte a Liverpoolt; a 3-0-s hazai sikert követően az Anfielden 2-0-ra nyert. Durva odds van a hazai sikerre 4.40

5. A két együttes legutóbbi kilenc tétmeccsén hétszer is gólt szerzett mindkét csapat 1.82.

4. A Liverpool legutóbbi 10 WBA elleni bajnoki meccséből csak egyet úszott meg kapott gól nélkül. Van esély arra, hogy betalál a házigazda 1.47.

3. Mondjuk azt is érdemes figyelembe venni, hogy a West Brom legutóbbi hat bajnoki meccse során ötször gólképtelen maradt (de például az Arsenalnak élből hármat lőttek) 2.48.   

2. Ebben a szezonban már találkozott a két csapat és a akkor a Liverpool 2-1-re nyert hazai pályán Saido Mané és Philippe Coutinho góljainak köszönhetően. Mané sérülés miatt egy darabig nem állhat Klopp rendelkezésre, de Coutinho igen 3.30

1. Coutinho eredményes volt a legutóbbi három bajnokiján (Everton, Bournemouth és Stoke) és pályafutása során először lőhet zsinórban négy meccsen gólt. Akár egy duplázásra is képes lehet 17.00