Tíz hasznos statisztika a West Brom-Chelsea meccshez


10. Az éppen idegenben játszó csapat hét meccse nem tud nyerni az aktuális West Brom-Chelsea meccseken. Mégis a Cheslea az esélyes 1.87.

9. A Chelsea 2-0-ra verte a West Bromot ősszel a Stamford Bridge-en — a kékek ebben a szezonban összesen nyolc meccset nyertek meg ilyen arányban. Lehet, hogy ma összejön a kilencedik? 7.50

8. Mondjuk az Albion három meccse veretlen hazai pályán a Chelsea ellen (2-1-0), így az 1X sem olyan rossz ötlet 1.98

7. A hazai csapat a Chelsea ellen többnyire elsőként szokott eredményes lenni pályaválasztóként, legalábbis legutóbbi négy birminghami meccsükön háromszor ők szerezték az első gólt. Nem járnánk rosszul, ha ma tovább folytatódna ez a hagyomány 2.43.

6. A két csapat legutóbbi, egymás elleni meccsén (1-1) mindössze öt kapura tartó lövést jegyezhettünk fel. Nagy eséllyel hétfő este sem termelnek majd sokat a csapatok 1.73.

5. Azon az 1-1-es meccsen Victor Anichebe egyenlített a végén. A West Brom játékosának utolsó gólja elég sokat ér 9.50.

4. A Chelsea legutóbbi hat meccsén mindössze egyszer lőtt egy gólnálnál többet. Ettől még előfordulhat, hogy betalálnak mindkét félidőben 3.10.

3. John Terry a Premier League legerdményesebb védője: a Liverpool ellen 39. bajnoki gólját lőtte. Újabb találatat szépen hozna a konyhára 16.00.

2. Cesc Fabregas többet lőtt kapura a Liverpool elleni meccsen, mint bárki más a csapatából (4). A spanyol játékos amúgy 1,3-as átlaggal rendelkezik meccsenként. Gólja szépen megtérülhet  5.80.

1. A West Brom átlagosan a második legkevesebb kapuralövést produkálja az angol első osztályban (10,8). Könnyen lehet, hogy nem találnak majd be a Chelsea ellen 2.25.