Tíz hasznos statisztika a Watford-Manchester United bajnokihoz


10. A Watford zsinórban kilenc tétmeccset veszített el a Manchester United ellen, ebben a tekintetben az első osztályú csapatok közül a MU-val szemben van legrosszabb mérlegük. A vendégek számítanak favoritnak ezen az összecsapáson 1.67.

9. A Manchester United esélyeit az X2-re kínált alacsony odds is jól mutatja 1.16.

8. Az előző fordulóban a West Ham otthonában tudott nyerni a Watford. Itt a nagy lehetőség előttük arra, hogy 2016-ban először győzzenek zsinórban kétszer a bajnokságban 5.70.

7. Amennyiben kikap a MU, akkor ez lesz kereken a 700. vereségük az angol első osztályban. Jó combos odds van az 1X-re 2.30.

6. A United lehet az első olyan csapat, amely 800 lőtt gólig jut idegenbeli Premier League meccsen. Nagyobb sansz van erre, minthogy a Watford kapott gól nélkül nyerjen 9.00.

5. A hazai csapatnak ez lehet zsinórban az ötödik olyan Premier League meccse, melyen gólt kap. Jól járunk ha Mourinhóék kinyitják a gólzsákot és mondjuk 2,5 találat fölött termelnek 3.40.

4. Az előző szezonban, amikor a Watford fogadta a MU-t, a hazaiak játékosa, Troy Deeney előbb egyenlített, majd három perccel később öngólt rúgott és így nyert a Manchester United 2-1-re. Egy ilyen arányú vendégsiker most sem elképzelhetetlen 8.50.

3. Egyébként Deeney és Odion Ighalo az előző szezon során a Watford 47 góljából ketten együtt 30-at rúgott. Előfordulhat, hogy az első találatot Ighalo 8.00, vagy éppen Deeney szerzi majd 8.50.

2. Etienne Capoue már három gólt rúgott négy mérkőzés alatt ebben a szezonban. A Watford középpályása előzőleg 57 PL meccsen csak egy találatig jutott, de most nagyon megy neki a góllövés 10.50.

1. Wayne Rooney két Watford elleni meccsén összesen három gólt szerzett és akár duplázhat is vasárnap délután 12.00.