Tíz hasznos statisztika a Watford-Manchester United bajnokihoz


10. A Manchester United legutóbbi hét, Watford elleni bajnokiját rendre megnyerte. Utoljára 1986-ban kaptak ki Watfordban (1-0) és most is a MU számít favoritnak 1.90.

9. A két csapat utoljára 2007-ben találkozott egy FA Kupa meccsen és azt 4-1-re nyerte a United. Rooney akkor két gólt szerzett, most annyival is beérnénk, ha ő rúgná az elsőt 5.60.

8. Ha Rooney betalál, akkor nagy eséllyel nyer is a Manchester United, legalábbis a legutóbbi 18 bajnokiból, ahol ő eredményes volt, tizenhetet megnyert a MU. Lehet, hogy most is így lesz? 4.10

7. Legutóbbi hazai meccsén a West Ham ellen 2-0-ra nyert a Watford, most tehát ez lehet zsinórban a második győzelmük otthon, bár ilyenre még soha nem akadt példa náluk a Premier League-ben. Nem a Watford a meccs esélyese 4.50.

6. A Crystal Palace mellett a Watford az egyetlen olyan csapat ebben a szezonban, amely eddig még nem állt vesztésre PL meccs félidejében. Most is simán előfordulhat, hogy döntetlen lesz az állás 45 perc után 2.00.

5. A United már 34 PL meccset játszott újonnan feljutott csapatokkal és csak egyszer kapott ki (27-6-1). Nincs is túl magas odds az X2-re 1.23.

4. Ebben a szezonban csak a United úszott meg több hazai bajnokit kapott gól nélkül (5), mint a Watford (4). Egy 0-0-s végeredmény is benne van a pakliban 8.00.

3. Odion Ighalo hét góljával a második legeredményesebb játékos a Premier League-ben, Jamie Vardy mögött (12). Hét góljából Ighalo hatot a legutóbbi nyolc meccsén szerzett, és lehet, hogy most is eredményes lesz 3.85.

2. Az október negyediki, Arsenaltól elszenvedett 3-0-s vereség óta mindössze egy gólt kapott a United. Szép odds van arra, hogy kapott gól nélkül nyernek a vendégek 2.90.

1. A bajnoki meccseken a MU többet birtokolja a labdát, mint bármelyik másik Premier League csapat (57,2% mérkőzésenként) de elég keveset lőnek kapura Van Gaal mester fiai (átlagosan 10,3-at meccsenként). Ezzel szemben a Watford mérkőzésenként 12,7 alkalommal próbálkozik. Nem járunk rosszul, ha a hazai csapat szerzi majd az első gólt 2.50.