Tíz hasznos statisztika a Watford-Chelsea bajnokihoz


10. Ez lesz a Watford 100. Premier League meccse, összesített mérlegük eddig 20-24-55. Egészen jó esélyük van arra, hogy nem kapnak ki szerda este 1.91.

9. A legutóbbi hat bajnokijából ugyan csak egyet nyert meg a Watford (1-1-4), de a legutóbbi két tétmeccsét behúzta (a hétvégi FA Kupa összecsapás, meg ugye az az egy bajnoki győzelem). Nagyot szólna, ha otthon tartanák a három pontot 4.20.

8. Az elmúlt 10 bajnoki meccsen nem született döntetlen a két csapat között akkor, amikor a Watford volt a pályaválasztó. Majd most? 3.50

7. A Chelsea zsinórban második bajnokiját nyerheti meg, ilyesmire még nem volt példa ebben a szezonban 1.98.

6. Mindez még hagyján, de a Chelsea a legutóbbi három, idegenbeli bajnoki meccsét kapott gól nélkül hozta le. Most összejöhet zsinórban a negyedik, ilyen utoljára a 2013/14-es szezonban fordult elő. Mi sem járnánk rosszul, ha mondjuk kapott gól nélkül nyerne a vendégcsapat 3.05.

FBL-EUR-C1-CHELSEA-PORTO : News Photo

5. Diego Costa újra remek formában van, legutóbbi öt bajnoki meccsén ötször volt eredményes. Vajon ő szerzi majd az első gólt? 4.40

4. Eden Hazard is újra betalált a hétvégi kupameccsen és ezzel egy 28 mérkőzésen át tartó góltalansági szériának vetett véget. Ez persze nem jelent garanciát arra, hogy újra betalál majd 1.27.

3. Troy Deeney gólt rúgott karácsonykor, a Stamford Bridge-en rendezett bajnokin (2-2). Azóta viszont csak egyszer volt eredményes, a szezonban hét találatnál jár. Összejöhet neki a nyolcadik? 4.00

2. Cesc Fabregas sem gólt nem lőtt, sem pedig gólpasszt nem adott a legutóbbi tizenegy, idegenbeli PL meccsén. Meglepődnénk, ha pont most találna be 6.40.

1. Odion Ighalo már tizennégy gólnál jár a szezonban, a legutóbbi hét bajnokiján hétszer volt eredményes. Nagyot kaszálunk, ha duplázik majd 16.00.