Tíz hasznos statisztika a Watford-Arsenal bajnokihoz


10. A Watford és az Arsenal utoljára a 2006/07-es szezonban találkozott. Akkor az Ágyúsok oda-vissza nyertek, most is ők az esélyesek 1.60.

9. Hovatovább az Arsenal legutóbbi öt meccsét megnyerte a Watforddal szemben, a hazai csapat pedig utoljára 1988 áprilisában tudott győzni az Arsenal ellen (1-0). Most egy ilyen sovány Watford győzelem is elég nagy meglepetés volna 19.00.

8. A két csapat ritkán játszik döntetlent egymással: eddig összesen 17 egymás elleni meccsük végződött ikszre 4.15.

7. Az Arsenal legutóbbi négy meccséből hármat megnyert, ezeken a mérkőzéseken rendre legalább két gólt szereztek az Ágyúsok. Könnyen lehet, hogy a vendégcsapat nyeri majd mindkét félidőt 4.20.

6. A Watford viszont legutóbbi négy hazai meccsén mindössze egy gólt szerzett (1-0-s győzelem a Swansea ellen még szeptemberben). Elég kínos lenne, ha most sem találnának be, de simán benne van a meccsben ez is 2.35.

FBL-EUR-C1-ARSENAL-TRAINING : News Photo

5. Ugyanakkor a Watford a legutóbbi nyolc, Arsenal elleni bajnokiján rendre betalált. Szép odds van arra, hogy a hazaiak rúgják az első gólt 2.85.

4. Theo Walcott legutóbbi 14 Premier League meccsén tizenkét alkalommal volt eredményes. Jól járunk, ha ő szerzi az első találatot 5.00.

3. A Watford még soha nem nyert Premier League meccset októberben (0-4-5 a mérlegük ebben a hónapban). Simán benne van, hogy két gólnál többet kapnak szombat este 1.62.

2. Oidon Ighalo a Watford eddigi hat góljából ötöt vállalt (az összes sorozatot beleszámolva). A nigériai támadó újabb találatának nem csak a watfordiak örülnének 3.75.

1. Alexis Sanchez négy meccsen (válogatott és klubcsapat) hét gólt rúgott. Mindez már csak azért is figyelemre méltó, mert a szezon elején nyolc meccsig gólképtelen maradt. Vajon ő szerzi szombat este az első találatot? 4.70