Tíz hasznos statisztika a Tottenham-West Ham bajnokihoz


10. A Tottenham legutóbbi 19 hazai bajnokijából csak kettőt veszített el tizenegy győzelem és hat döntetlen mellett. Most is ők az esélyesek 1.55.

9. A Spurs zsinórban tizenkettedik PL meccsén maradhat veretlen, ha nem kap ki vasárnap, ezzel beállíthatják az eddigi klubrekordot. Nincs túl magas odds az 1X-re 1.14.

8. A West Ham ebben a szezonban hat idegenbeli bajnokijából négyet megnyert, ezt megelőzően összesen csak 25 alkalommal tudott győzni vendégként. Nagyot kaszálunk, ha elhozzák a három pontot 6.50.

7. A Kalapácsosok még soha nem rajtoltak ilyen jól a Premier League-ben: tizenkét forduló után 21 pontot gyűjtöttek. Jó kis szorzó van az X2-re 2.60.

6. Ez a két gárda több gólt szerzett eddig az első félidőben, mint bármelyik másik csapat a szezonban (Spurs 10, illetve West Ham 11). Könnyen lehet, hogy már az első félidőben 2,5 gól felett termelnek majd 6.10.

5. A Tottenham legutóbbi négy, West Ham elleni bajnokijából három alkalommal született gól a 90. percben. A legutóbbi összecsapás 2-2-vel ért véget, akkor Henry Kane szerzett gólt az utolsó pillanatban. Egy ugyanilyen eredménnyel most elég jól járnánk 19.00.

4. Eric Dier gólja a Spurs győzelmét jelentette az előző szezonban (1-0). Vajon ismétli majd magát a történelem? 8.50, illetve 7.50

3. Dimitri Payet a West Ham bajnoki góljainak 35%-ban oroszlánrészt vállalt. Sérülés miatt nem léphet majd pályára vasárnap, így könnyen gólképtelenné válhatnak a vendégek, ami egy kapott gól nélküli hazai győzelmet eredményezhet 2.70.

2. Andy Carroll a legutóbbi három, Spurs ellen meccsén két gólt szerzett. Lehet, hogy ő lövi majd az elsőt? 9.50

1. Harry Kane a legutóbbi három bajnokiján öt gólt vágott; előtte 17 meccsen mindössze háromszor volt eredményes. Jól járunk, ha duplázik 6.00.