Tíz hasznos statisztika a Tottenham-West Brom bajnokihoz


10. A Tottenham legutóbbi öt, West Brom elleni hazai bajnokijából csak egyet nyert meg, de még így is a házigazdák számítanak favoritnak 1.22.

9. A Spurs csupán 25 gólt kapott ebben a szezonban — ebben a tekintetben ők a legjobbak a mezőnyben. Most sem nehéz elképzelni egy olyan forgatókönyvet, mely szerint a hazai csapat nem kap gólt 1.56.

8. A két együttes decemberben 1-1-es döntetlent játszott, legutóbbi hét meccsükből négy ikszre végződött. Most az egy pont kevés volna a hazai csapatnak 7.00

7. A téli összecsapáson James McClean lőtte az egyik gólt. Az ír játékos a lapokat gyorsabb ütemben szerzi a találatoknál: ebben a szezonban 10 sárgánál és egy pirosnál tart (minden sorozatot beleszámolva) és nem lepődnénk meg, ha hétfő este is besárgulna 4.25.

6. A Spurs számára rendre gondot okozott a gólszerzés a legutóbbi hat olyan hazai bajnokin, ahol a West Brom volt az ellenfél. Ezeken a meccseken általában egy, vagy annál kevesebb találatot hoztak össze, viszont nem járunk annyira rosszul, ha 1-0-ra nyer a hazai csapat 7.00.

West Bromwich Albion v Crystal Palace - Premier League : News Photo

5. Harry Kane csupán egy gólra van attól, hogy kereken ötven találatig jusson a Spurs színeiben. Az sem elképzelhetetlen, hogy duplázik majd az angol csatár 4.00.

4. A Dele Alli - Harry Kane páros jelenleg a legeredményesebb csatárduó a Premier League-ben. Például Alli már hét gólpasszt adott Kane-nek, de arra is bőven van sansz, hogy a fiatal támadó eredményes lesz 2.35.

3. Ebben a bajnoki szezonban a West Brom játékosai lőnek a legkevesebbet kapura, meccsenként átlagosan 9,8 alkalommal veszélyeztetnek, míg a Spurs esetében ez a mutató 17,2. Nem lepődnénk meg, ha kapott gól nélkül nyerne a hazai csapat 1.72.

2. A Spurs legutóbbi hat bajnokiján veretlen maradt és összesen hét gólt szerzett az előző két fordulóban. Simán előfordulhat, hogy a hazai csapat nyeri mindkét félidőt 2.38.

1. Eközben a West Brom zsinórban három meccset elveszített és 264 perce gólképtelen. Utoljára Stephane Sessegnon talált be náluk és igen szép odds van arra, hogy megismétli ezt a produkciót 10.50.