Tíz hasznos statisztika a Tottenham-Arsenal meccshez


10. A két csapat 1-1-es döntelent játsztt egymással tavaly novemberben — hét legutóbbi meccsük alatt ez volt az első döntetlen. Egy újabb iksz elég jól fizet 3.50.

9. A novemberi meccsen mindössze öt, a kaput ténylegesen eltaláló lövést láthattunk, viszont a bíró kilenc sárgát osztott ki. Egy 0-0-s eredmény most tizenháromszoros pénzt ér 13.00.

8. Az Arsenal Spurs elleni mérlege öt győzelem, egy iksz és egy vereség. Legutóbb 1-0-ra nyertek Wengerék városi riválisuk otthonában, de még így is elég magas a vendéggyőzelemért kínált odds 2.25.

7. Még magasabb szorzón pörög a hazai győzelem, pedig a Tottenham háromból kétszer győzött az Arsenal házigazdájaként 3.20.

6. A Spurs két meccses nyeretlenségi sorozatot szakított meg azzal, hogy 3-0-ra nyert a West Brom ellen múlt hétvégén — legutóbbi kilenc meccsükön ez volt a második olyan találkozó, melyen nem kaptak gólt. Jól járunk, ha ez most is így lesz 6.30.

FBL-ENG-PR-CRYSTAL PALACE-TOTTENHAM : News Photo

5. Harry Kane két gólt lőtt a West Brom elleni bajnokin, így már 20 találatnál jár 33 meccsen. Majd' hatszoros pénzt ér, ha ő lövi az elsőt szombat délután 5.80.

4. Zsinórban öt tétmeccset nyert meg az Arsenal, erre tavaly május óta nem volt példa. Ezeken a meccseken mindig legalább két gólt rúgtak és csak egy alkalommal vették be a hálójukat. Igen csinos odds van arra, ha most sem kapnak majd gólt 4.35.

3. Mesut Özil három meccs alatt két gólt szerzett mióta fölépült térdsérüléséből. Újabb góljával mi sem járnánk rosszul 4.70.

2. Alexis Sanchez 12 bajnoki találatnál jár, az Arsenal góljainak 27%-át ő lőtte. A 2015-ös esztendőben már háromszor volt eredményes a chilei támadó, sokat ér, ha ő szerzi az utolsó gólt 5.75.

1. Christian Eriksen négy alkalommal is döntött már el találkozót a Spurs javára és mind a négyszer 2-1-re nyert a Tottenham. Brutális odds van arra, hogy 2-1-re nyer a Tottenham és dán játékos lövi az utolsó gólt 71.00.