Tíz hasznos statisztika a Swansea-Watford bajnokihoz


10. Szeptemberben 1-0-ra nyerte a Watford ezt a párosítást, 2009 februárja óta az volt az első győzelmük a Swansea ellen. Ettől még nem a vendégcsapat számít favoritnak 3.30.

9. Akkor Odion Ighalo lőtte a Watford gólját, aki összesen már 13 gólnál jár a szezonban. A támadó csapata góljainak 52%-át szerezte, akár ma is újra eredményes lehet 2.90.

8. A Swansea legutóbbi három bajnokiján nyeretlen maradt, október óta mindössze egy PL meccset nyertek. Az oddsok alapján mégis ők számítanak favoritnak 2.42.

7. A hazai csapat legutóbbi 14 bajnoki meccséből csupán kettő alakult úgy, hogy a Swansea szerezte meg a vezetést az adott mérkőzésen. A Watford lövi majd az első gólt? 2.07

6. A Watford legutóbbi három bajnokiját elveszítette, mindegyiken rendre 2-2 gólt kapott. Egy 2-1-es Swansea győzelemmel folytatódhat a sorminta 10.00.

Watford v West Bromwich Albion - Premier League : News Photo

5. Az előző fordulóban 2-0-ra kikapott a Watford a Southampton otthonában, előtte hét meccsen keresztül rendre eredményes volt a Watford idegenben is. Durva odds van arra, hogy mindkét félidőben gólt szereznek a vendégek 5.50.

4. Gylfi Sigurdsson zsinórban két meccsen is eredményes volt, mondjuk ebből nem következik az, hogy hétfő este duplázik 46.00.

3. A Swansea játékosai mindössze 19 gólt rúgtak a szezonban, ennél kevesebbet csak az utolsó helyezett Aston Villa szerzett (18). Azért az elég erős volna, ha otthon gólképtelen maradna hétfőn a Swansea 3.05.

2. Troy Deeney a Watford 24 góljából hatot lőtt és ötször adott gólpasszt. Eredményes lesz ma? 3.50

1. Bafetimbi Gomis az első négy fordulóban négy gólt szerzett, azóta viszont csak kétszer volt eredményes. Lehet, hogy most sem lő gólt 1.32.