Tíz hasznos statisztika a Swansea-Stoke bajnokihoz


10. A legutóbbi kilenc Swansea-Stoke meccsen egyszer sem született idegenbeli győzelem. Nincs is túl magas szorzó az 1X-re 1.25.

9. Ugyanakkor a Swansea hazai pályán nyeretlen maradt a legutóbbi hat, Stoke elleni Premier League meccsén (0-4-2). Ennek ellenére a hazai csapat számít esélyesnek 1.97.

8. Bár azt sem árt figyelembe venni, hogy Garry Monk együttese öt mérkőzés óta nyeretlen, miközben a Stoke zsinórban három tétmeccsen győzött. Szép odds van a vendégsikerre 4.45.

7. A Stoke utoljára 2008 decemberében nyert meg zsinórban négy meccset (sőt, akkor még az ötödik is összejött), de ez a másodosztályban történt. Durva lenne, ha félidőben már vezetnének és aztán meg is nyernék a meccset a vendégek 7.50.

6. A hazaiak májusban 2-0-ra verték a Stoke-ot. Egy ilyen arányú Swansea siker most sem teljesen elképzelhetetlen 9.00.

Swansea City v Stoke City - Premier League : News Photo

5. Eddig csak egyszer fordult elő, hogy a Stoke megnyert zsinórban két idegenbeli Premier League meccset (még 2011 decemberében). Még az ikszre is nagyobb sansz van, mint a vendéggyőzelemre 3.42.

4. Ebben a szezonban eddig a Stoke játékosai gyűjtötték be a legkevesebb sárga lapot, ugyanakkor már két játékosuk is kapott pirosat. Nem járunk rosszul, ha Charlie Adam lapot kap hétfő este 3.00

3. Marko Arnautovic szerezte a Stoke győztes gólját az Aston Villa ellen, még az előző fordulóban. Lehet, hogy ő lövi majd az első gólt ma este? 12.50

2. Andre Ayew már négy gólnál jár a szezonban és a Tottenham elleni 2-2 alkalmával ő szerezte az első gólt. A ghánai válogatott játékos meccsenként átlagosan 2,1 kapuralövést produkál, esetleges találatára egész combos odds van 3.60.

1. A Swansea játékosai szerelnek a legkevesebbszer a bajnoki meccsek alatt (mérkőzésenként átlagosan 14,8 alkalommal), viszont ellenük követik el a legtöbb szabálytalanságot (13,6). Simán lehet, hogy a Stoke játékosa, Jonathan Walters lapot kap majd 4.50.