Tíz hasznos statisztika a Swansea-Chelsea bajnokihoz


10. Jose Mourinho és Guus Hiddink is megnyerte az első négy bajnokiját a Chelsea menedzsereként; Antonio Conte most egy győzelem esetén a nyomdokiakba léphet 1.66.

9. Conte és a Swansea menedzsere, Francesco Guidolin már hét alkalommal találkozott Serie A meccsen. Conte mind a hétszer veretlen maradt épp aktuális csapatával és ez most is így történhet 1.16.

8. A Swansea még soha nem nyert kétszer egymás után bajnoki meccset a Chelsea ellen és most sem a hazai csapat számít favoritnak 5.70.

7. A Chelsea viszont csak két alkalommal tudott PL meccset nyerni a Swansea vendégeként, kétszer ikszelt és egyszer kikapott. Combos odds van az 1X-re 2.33.

6. Az előző szezonban a Swansea 1-0-ra nyert hazai pályán a Chelsea ellen, ez volt eddig a walesi klub egyetlen győzelme velük szemben Premier League mérkőzésen. Durva lenne, ha megint 1-0-ra győzne a hazai csapat 15.00.

Swansea City v Stade Rennais - Pre-Season Friendly : News Photo

5. Ugyanakkor a Swansea legsúlyosabb hazai PL vereségét a Chelsea-nek köszönheti: 2015 januárjában 5-0-ra győztek náluk a londoni kékek. Most eléggé meglepő volna egy ilyen végeredmény 51.00

4. A Chelsea-nek ez lehet zsinórban a második olyan bajnokija, melyen nem kap gólt. 2016-ban ilyesmire csak egyszer akadt példa, ennek ellenére egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy kapott gól nélkül nyer a vendégcsapat 2.80.

3. Borja Baston az előző szezonban az első öt bajnokiján gólt szerzett még az Eibar színeiben. A Swansea-ben viszont még adós a gólokkal 3.75.

2. Hosszú góltalanságot követően (29 mérkőzés) Eden Hazard hat gólt lőtt a legutóbbi nyolc bajnoki meccsén. Jól járunk, ha ő szerzi az első találatot vasárnap 5.80.

1. Csak Jermain Defoe lőtt annyi gólt bajnokin a Swansea-nek, mint Diego Costa (5). A Chelsea spanyol támadója akár még duplázhat is 6.50.