Tíz hasznos statisztika a Swansea-Aston Villa bajnokihoz


10. A Swansea legutóbbi hat mérkőzésén veretlen maradt az Aston villával szemben (4-2-0). Nem túl meglepő módon a hazai csapat számít favoritnak 2.75.

9. Októberben a Swansea 2-1-re verte Villát, ez volt zsinórban a harmadik olyan alkalom, amikor egyetlen góllal bizonyultak jobbnak náluk. Nem rossz ötlet, ha egygólos hendikeppel teszünk az ikszre 2-1 3.50.

8. Az sem a Villa esélyeit növeli, hogy nyolc Swansea elleni PL meccsen csak hét gólt rúgtak. Nem nehéz elképzelni egy olyan forgatókönyvet, mely szerint a vendégcsapat nem szerez gólt 1.98.

7. Gylfi Sigurdsson lőtte a Swansea győztes gólját legutóbb a Villa Parkban. Az izlandi támadó kilenc góljából hét ebben az évben született és igen jól járunk, ha ő szerzi majd az elsőt szombat délután 5.25.

6. Bafetimbi Gomis 34 alkalommal volt lesen ebben a szezonban, ez csak kettővel kevesebb, mint amennyi leshelyzetet az egész Aston Villa esetében följegyezhetünk. Könnyen lehet, hogy a Swans csatára gólt is szerez majd szombaton 2.55.

Aston Villa v Tottenham Hotspur - Premier League : News Photo

5. A Villa legutóbbi öt meccsét zsinórban elveszítette. Ebben a szezonban már volt egy hat meccses nyeretlenségi szériájuk (szeptember-november) és most eléggé a küszöbön áll még egy ilyen sorozat 1.72.

4. A Swansea legutóbbi öt hazai meccse során csak egyszer volt gólképtelen és nem túl valószínű, hogy nem találnak be szombaton 4.30.

3. Modou Barrow első gólját lőtte a szezonban a  Bournemouth elleni vesztes bajnokin (3-2). A Swansea játékosa meccsenként átlagosan 0,5 alkalommal próbálkozik kapuralövéssel, úgyhogy még egy kapufa is szép volna tőle 10.00.

2. A Villa a harmadik legszabálytalanabb csapat a PL mezőnyében: játékosai 59 sárgát és egy pirosat szedtek össze, ennél csak a Southampton és a West Brom futballistái durvábbak. Vajon Ciaran Clark besárgul? 4.00

1. A Swansea29 bajnoki góljából csak három született az utolsó 15 percben, úgyhogy nagy eséllyel majd ők szerzik az első találatot 1.38.