Tíz hasznos statisztika a Sunderland-Liverpool meccshez


10. A Liverpool öt legutóbbi meccsén veretlen a Sunderland ellen, ezekből hármat megnyert, kettőt döntetlenre adott. Az X2 1.23-at fizet.

9. A Sunderland legutóbb 2012 márciusában győzte le a Liverpoolt - az 1-0-ás hazai győzelemmel zárult meccsen Nicklas Bendtner szerezte a mindent eldöntő találatot. Ha a Sunderland ezúttal is nyerni tudna, az 4.35-szörös pénzt hozna.

8. A két csapat decemberben 0-0-ás döntetlent játszott egymással, azon a meccsen mindössze három lövés ment kapura. 12 év után ez volt az első gól nélküli döntetlenjük, ha megismételnék az elég jó hasznot jelentene. 10.50

7. A Liverpool hat meccse veretlen, de ezeken a meccseken csak egyszer végeztek kapott gól nélkül. Ha most ők kapják az első gólt, az 2.35-szörös nyereményt ér.

A Sunderland utolsó öt gólja a Liverpool ellen: 

6. Steven Gerrard lőtte a Liverpool négy legutóbbi gólját, kettőt-kettőt a Leicesternek és az AFC Wimbledonnak. A Pool kapitánya már kilenc találatnál jár a szezonban, és 4.10 a szorzó arra, hogy megint betalál.

5. A Sunderland utolsó 11 meccséből csak kettőt nyert meg, mindkettőt 1-0-ra (Newcastle, Leeds). Ha most megismételnék ugyanezt, az 12.00-szeres pénzt fizetne.

4. A Leeds ellen megnyert kupameccsen Patrick van Aanholt megszerezte első szezonbeli gólját. A holland meccsenként átlagban 1,2 lövéssel próbálkozik a Premier Ligában, és 12.50-es oddsszal lehet arra fogadni, hogy megint beveszi az ellenfél kapuját.

3. A Liverpool legutóbbi három meccsén nem szereztek gólt a csatárok. 4.60-szoros nyereményt ér, ha megint gólképtelenek maradnak.

2. A Premier Ligában a Sunderland játékosai kapták a legtöbb sárga lapot (52), de a pirosat egyelőre megúszták. A hazai védelemből John O’Shea sárgája fizet a legjobban 5.50.

1. A bajnokságban a két csapat házi gólkirálya, Steven Gerrard (Liverpool) és Adam Johnson (Sunderland) együtt kilenc gólt szerzett. Mindketten nagy lövők, de Johnson bombája ér több pénzt, 14.00 a szorzó arra, hogy a tizenhatoson kívülről szerez gólt.

Fogadjon a Premier Liga meccseire!