Tíz hasznos statisztika a Sunderland-Liverpool bajnokihoz


10. A Liverpool az elmúlt hat, Sunderland elleni Premier League meccsen veretlen maradt (4-2-0), ugyanakkor legutóbbi öt bajnokijából csak egyet tudott megnyerni. Így is a vendégcsapat számít favoritnak 1.70.

9. A Sunderland 19 Liverpool elleni meccséből csupán kétszer volt képes egy gólnál többet lőni. Most sem túl valószínű, hogy 1,5 gól fölött termelnek majd a hazaiak 4.20.

8. A két csapat legutóbbi négy decemberi meccséből három 0-0-s döntetlennel ért véget. Ez akár szerda este is simán előfordulhat 10.00.

7. A legutóbbi hét szezonban a Sunderland rendre nyeretlen maradt az adott naptári év utolsó bajnokiján (0-4-3). Döntetlen lesz most is? 3.85

6. A Liverpoolnak ez lehet zsinórban a harmadik olyan idegenbeli meccse, melyet lőtt gól nélkül veszít el, ilyesmire 2006 októbere óta nem volt példa, akkor öt bajnokit buktak el "nullára" idegenben. Mindennek ellenére nagyot néznénk, ha a Sunderland kapott gól nélkül győzne 8.50.

FBL-ENG-PR-NEWCASTLE-WEST HAM : News Photo

5. Christian Benteke már hatszor lépett pályára a Sunderland ellen és ezalatt öt gólt rúgott. Esetleges duplájával elég jól járnánk 9.00.

4. A Sunderland játékosa, Fabio Borini zsinórban harmadik PL meccsén is eredményes lehet most, ilyenre még nem volt példa karrierje során. Szép odds van arra, hogy az olasz játékos szerzi majd az első találatot 10.50.

3. A Sunderland legutóbbi négy meccsét elveszítette és rendre ők kapták az első gólt. Durva szorzó van a hazai győzelemre 5.50.

2. Amióta Jürgen Klopp a Liverpool edzője, csak ötször fordult elő, hogy csapata legalább két gólt szerzett volna egy meccsen. Mondjuik ettől még most megtörténhet, hogy mindkét félidőben gólt szereznek majd 2.80.

1. A Sunderland és a Liverpool a két legagresszívabb csapat a mezőnyben. A hazaiak játékosai 35 sárgát és két pirosat gyűjtöttek be eddig, míg a vendégek ugyanennyi sárga lapot és egy pirosat. Könnyen lehet, hogy szerda este is lesz kiállítás 4.20