Tíz hasznos statisztika a Sunderland-Leicester City bajnokihoz


10. A Leicester City számára ez lehet zsinórban az ötödik olyan első osztályú tétmeccs, melyet megnyer. Ilyesmire az 1963/64-es szezon óta nem volt példa, de ezen a meccsen (is) a vendégcsapat számít favoritnak 2.18.

9. A Rókáknak 12 pontot kell gyűjteni a hátralévő hat PL fordulóban ahhoz, hogy bebiztosítsák a bajnoki címet. Nincs túl magas szorzó az X2-re 1.33.

8. A Sunderlandnek ez lehet zsinórban ötödik iksze a Premier League-ben, már amennyiben döntetlennel ér véget a találkozó 3.40.

7. A Leicester még soha nem nyert Premier League meccset a Sunderlnad vendégeként (három döntetlen és két vereség). Mégis a hazai győzelemre van a legkevesebb sansz 3.60.

6. Az előző szezonban 0-0-s döntetlent hozott a Leicester sunderlandi vendégjátéka. Egy gól nélküli döntetlennel nem járnánk most sem rosszul 8.00.

5. Már az idei kiírásban, de még tavaly 4-2-re nyert hazai pályán a Leicester. Azért egy ilyen arányú vendégsiker durva lenne 76.00.

4. A Leicester története során először fordulhat elő, hogy zsinórban ötödször nem kap gólt első osztályú meccsen. Persze ez nem jelenti egyből azt, hogy kapott gól nélkül nyernek a vendégek 3.50.

3. Jermain Defoe utoljára január 2-án, az Aston Villa ellen volt eredményes hazai pályán. Nem járunk rosszul, ha gólt rúg vasárnap délután a támadó 3.35.

2. Riyad Mahrez lőtte a győztes gólt a Leicester legutóbbi két idegenbeli meccsén. Vajon most is lövi majd az utolsót? 6.50

1. Jamie Vardy nem szerzett gólt a legutóbbi hat Premier League meccsén, úgyhogy elég meglepő lenne, ha most duplázna 10.00.