Tíz hasznos statisztika a Stoke-Tottenham bajnokihoz


10. A Tottenham nem tudta megnyerni a legutóbbi három PL meccsét a Stoke ellen (0-1-2). Ettől függetlenül igencsak magas odds van a hazai csapat győzelmére 5.35.

9. A Stoke 2-0-ra győzött legutóbbi, hétfőn játszott bajnokiján. Egy ilyen arányú hazai győzelemmel elég jól járnánk 25.00.

8. Ebben a szezonban a Spurs kapta a legkevesebb gólt, mindössze 25-öt. Most is megúszhatják kapott gól nélkül 2.23

7. Ugyanakkor Mauricio Pochettino fiai az elmúlt hat, Stoke elleni Premier League meccset nem tudták megnyerni (0-4-2). Szép odds van az ikszre 3.95.

6. A Stoke rendkívül hullámzó formát mutat, legutóbbi hat meccsük így alakult: WDLWDL. Ennek alapján most egy győzelemnek kéne következnie, de nagyot néznénk, ha például mindkét félidőt a hazai csapat nyerné 8.50.

5. A Spurs legutóbbi öt meccsén tíz gólt szerzett, úgyhogy nem nehéz elképzelni egy olyan forgatókönyvet, mely szerint a vendégcsapat mindkét félidőben gólt szerez 2.75.

4. Harry Kane a Tottenham legutóbbi hat, idegenbeli bajnokiján ötször is eredményes volt és összesen már 22 gólnál jár. Nem kizárt, hogy ő szerzi majd az első találatot 3.75.

3. Bojan Krkic, a Stoke csatára az előző két meccsén eredményes volt, bár előtte 11 mérkőzésen keresztül nem szerzett gólt. Most újra betalál? 4.40

2. A Tottenham játékosai az egyik legtöbbet lőnek kapura ebben a szezonban (átlagosan 17,1-szer próbálkoznak). Ebben a tekintetben a Manchester City-vel együtt holtversenyben vezetik a mezőnyt és hát senkit nem lepne meg, ha a hétfő esti meccsen a vendégek szereznék meg a vezetést 1.41.

1. Ebben a szezonban a Dele Alli-Harry Kane duónál nincs eredményesebb csatárpáros, összesen hét gólt hoztak össze együtt. Alli góljára elég jó szorzó van 3.45.