Tíz hasznos statisztika a Stoke City-Swansea bajnokihoz


10. A Swansea zsinórban második olyan meccsét veszítheti el, melyet Halloween éjszakáján rendeznek. Nem a vendégek számítanak favoritnak 3.88.

9. 1982 szeptembere óta csak egyszer fordult elő, hogy a két csapat egymás elleni meccsén valamelyik együttes három, vagy annál több gólt rúgott volna 3.15.

8. A legutóbbi nyolc Stoke-Swansea összecsapáson mindkét csapat rendre gólt szerzett. Ez most is könnyen megtörténhet 1.67

7. A Stoke veretlen maradt a legutóbbi öt olyan hazai meccsén, ahol a Swansea volt az ellenfele (3-2-0). Többek közt ezért sincs túl magas odds az 1X-re 1.29.

6. A múlt heti, Watford elleni 0-0 előtt zsinórban öt tétmeccset veszített el a Swansea és ilyen rossz sorozatuk utoljára az ötödosztályban volt még 2004-ben. Ugyanakkor a hazai győzelem tűnik most a legvalószínűbbnek 2.10.

5. A Stoke veretlen maradt zsinórban négy tétmeccsen és a legutóbbi kettőt megnyerte. Utoljára idén, kora tavasszal tudtak egymást követően háromszor győzni. Lehet, hogy most leikszelnek? 3.48

4. A hazai együttes összesen csak három tétmeccset nyert meg eddig ebben a szezonban, viszont egyik győztes mérkőzésen sem kapott gólt. Nem járunk rosszul, ha a házigazdák kapott gól nélkül nyernek 3.75.

3. A Stoke egyelőre csak kilenc gólt lőtt ebben a PL szezonban, ezekből hetet Joe Ellen és Xherdan Shaqiri szerzett. Mindkét játékos góljára remek odds van (4.00, illetve 3.65).

2. A Swansea viszont még ennél is kevesebbet, összesen nyolc gól lőtt kilenc forduló alatt. Ráadásul ennek a fele egy játékos, Leroy Fer nevéhez fűződik 5.60.

1. A vendégek jelenleg a 19. helyen állnak a bajnokságban, viszont a meccsenként átlagosan leadott lövések tekintetében (12,1) 11. a Swansea és 10. a mérkőzésenként átlagosan a kaput eltaláló lövéseket nézve (4,3). Így is szinte a sci-fi kategóriába tartozna két vendéggól 2.95