Tíz hasznos statisztika a Stoke City-Manchester United bajnokihoz


10. A legutóbbi 13 Stoke-MU meccsen rendre legalább két vagy több gól született. Most is benne van a pakliban, hogy 1,5 gól fölött termelnek majd a csapatok 1.46.

9. A Stoke-nak nincs túl jó mérlege a MU-val szemben: legutóbbi hét, hazai PL meccsükből csupán egyet nyertek meg, amikor a Manchester United volt az ellenfél (1-2-4). A vendégcsapat számít esélyesebbnek 2.35

8. Ugyanakkor a United négy meccses nyeretlenségi szériában van, ami a PL meccseket illeti (két döntetlen és két vereség). Jó odds van az 1X-re 1.63.

7. Egy vereséggel az elmúlt 14 év legrosszabb bajnoki szériája köszöntene be Manchester vörös felén 3.25.

6. A United eddig hat meccset veszített a szezonban (minden sorozatot beleszámolva), ebből ötször egy góllal bizonyult jobbnak náluk az ellenfél. Egy 2-1-es hazai győzelem simán előfordulhat és elég jó odds is van rá 13.00.

5. Anthony Martial gólt szerzett a Norwich ellen 2-1-re elveszített mérkőzés alkalmával, szeptember óta először volt eredményes bajnoki meccsen. A francia játékos már hét találatnál jár, vajon összejön számára a nyolcadik? 3.35 

4. Múlt héten a Stoke 2-1-re kikapott a Crystal Palace házgazdájaként, hét fordulót kellett arra várni, hogy mindkét csapat gólt szerezzen egy Stoke City meccsen 2.08.

3. Bojan Krkic gólja a Palace ellen volt a játékos negyedik találata a szezonban, de az első olyan alkalom volt ez, hogy csapata kikapott, amikor ő eredményes volt. Most akár fordítva is történhetnek a dolgok 7.50.

2. A United többet birtokolja a labdát bajnoki meccseken, mint bármelyik másik PL csapat (60,6%). Viszont hét csapat is több gólt lőtt, mint a MU. Simán előfordulhat, hogy a vendégek hátrányba kerülnek 2.06.

1. A Stoke játékosai a harmadik legkevesebbet lőnek kapura ebben a szezonban (17 meccsen 185 lövés). Egy 0-0-s döntetlen nem lepne meg senkit különösebben 8.00.