Tíz hasznos statisztika a Stoke-Chelsea meccshez


10. Az előző szezonban 3-2-re nyert a Stoke ebben a párosításban. Most igen combos odds van a hazai győzelemre 6.30

9. Ugyanakkor a Chelsea hat Stoke elleni meccsből ötöt megnyert és csak a legutóbbit veszítette el. A győzelmek alkalmával egyszer sem kaptak gólt, 2.38-as pénzt ér, ha Mourinho legénysége kapott gól nélkül győz.

8. A legutóbbi 16 Stoke-Chelsea összecsapásból csak két alkalommal született döntetlen. Az X2 nem fizet sokat, de leaglább biztonságos 1.13.

7. A Stoke legutóbbi öt meccséből csak egyet nyert meg, viszont kétszer elkerülte a vereséget. Az 1X már jobban hangzik 2.45.

Az 1972-es Ligakupa döntő: Stoke-Chelsea 2-1

6. A hazaiak még veretlenek ebben a szezonban londoni csapattal szemben: győztek az Arsenal és a Tottenham ellen, ikszeltek a Crystal Palace-al és QPR-al szemben. Hússzorosan térülne meg egy 2-1-es hazai győzelem 20.00.

5. A Chelsea három tétmeccset nyert zsinórban és legutóbbi öt mérkőzésén négy alkalommal rúgott gólt elsőként. Ha ma is ők találnak be elsőként, akkor 1.35-szörös pénz üti markunkat.

4. Eden Hazard a kilencedik gólját szerezte a Derby ellen kedd este, újabb találata egészen jól fizet 2.90.

3. Bojan Krkic csupán két gólt lőtt a Stoke színeiben amióta Angliába költözött Barcelonából. Nem csoda, hogy ilyen magas odds van arra, hogy eredményes lesz 6.50.

2. Diego Costa a Premier League második legerdményesebb gólszerzője 12 találattal. Legutóbbi öt meccsén csak egyszer volt eredményes, újabb gólja kétszeresen fizet 2.00

1. Peter Crouch többet lőtt eddig kapura a tizenhatoson belülről, mint bármelyik más angol játékos a PL-ben. Jól járunk, ha ő szerzi az első gólt ma este 10.00.