Tíz hasznos statisztika a Southampton–Manchester United bajnokihoz


10. A Southampton fennállása során először győzhet zsinórban másodszor a Manchester United ellen. Az oddsok alapján nem a házigazdák az esélyesek 3.15.

9. A hazai csapat összesen 22 Premier League meccset veszített el eddig a United ellen, többet mint bármelyik más csapat. Egész magas szorzó van az 1X-re 1.61.

8. A Manchester United legutóbbi kilenc, Southampton elleni meccséből hatot megnyert két iksz és egy vereség mellett. A vendégek tűnnek esélyesebbnek 2.45.

7. A MU a közelmúltban csak egyszer kapott ki a Southampton vendégeként (egészen pontosan hétből egyszer). Jó döntés lehet az X2 1.41.

6. A Southamptonnak könnyen összejöhet a negyedik döntetlenje ebben a szezonban 3.30.

5. Egy 2-2-es döntetlennel elég jól járnánk 20.00, bár utoljára ilyen eredmény 1994-ben született a két csapat között.

4. A legutóbbi alkalommal nem kapott gólt a Southampton a MU-tól és mi is elég jól járnánk azzal, ha most is kapott gól nélkül nyernének a hazaiak 4.90.

3. A United hét idegenbeli győzelméből csupán egy volt olyan, amikor egynél több góllal bizonyult jobbnak Louis van Gaal csapata (2-0 még januárban, a QPR ellen). Egy 2-0-s MU győzelem elég sokat hozna a konyhára 12.50.

2. Egyébként az is csak kétszer fordult elő a Unitednál, hogy kettőnél több gólt lőtt volna idegenben (21 meccs alatt). Magas odds van arra, hogy a vendégek 2,5 gól fölött termelnek majd 6.25.

1. Anthony Martial lehet a harmadik olyan Manchester United játékos, aki rögtön az első két Premier League meccsén eredményes  eddig ez Louis Sahának és Federico Machedának sikerült. Mindenesetre sokat ér, ha szerzi az első gólt 7.00.