Tíz hasznos statisztika a Southampton-Chelsea bajnokihoz


10. Ha nyer a Chelsea, akkor 22 pontja lesz és ez duplája annak, mint amennyit az előző szezonban gyűjtöttek 10 forduló után. A vendégcsapat számít favoritnak 2.40.

9. A londoni kékek legutóbbi kilenc, a Southampton vendégeként lejátszott meccsük során csak egyszer kaptak ki, hat győzelem és kettő döntetlen mellett. Alighanem ezért sincs túl magas odds az X2-re 1.38

8. Ugyanakkor a Southampton veretlen maradt a legutóbbi öt bajnokiján (három győzelem, két döntetlen). Az 1X-re mégis combosabb szorzó van 1.62.


7. A Szentek utoljára 2013 márciusában tudták megverni a Chelsea-t. Most sem ők a favoritok 3.20.

6. A Chelsea a legutóbbi kilenc, southamptoni vendégjátéka alkalmával rendre gólt szerzett, összesen 19-szer vette be házigazdája hálóját. Legalább két gólra talán most is számíthatunk tőlük 2.40

5. A Southampton csupán két gólra van attól, hogy megszülessen az 500. hazai találata a Premier League-ben. Ez simán összejöhet nekik vasárnap 2.85.

4. A Szentek veretlenek maradtak a legutóbbi kilenc hazai bajnokijukon. Amikor utoljára ilyen hosszú veretlenségi sorozatot produkáltak otthon, akkor annak pont a Chelsea vetett véget 2005 márciusában, amikor is 3-1-re győztek a londoni kékek. Egy ilyen arányú vendégsikerrel most nagyot kaszálhatunk 20.00.

3. A Southamptonnál (8) csak a Tottenham kapott kevesebb gólt ebben a bajnoki szezonban (4). Ennek ellenére meglepő volna, ha kapott gól nélkül hoznák le a meccset a hazaiak 3.40.

2. A Szentek összesen 52 pontot szereztek PL meccsen a 2016-os esztendőben. Szép odds van arra, hogy vasárnap csak egy ponttal gyarapodnak majd 3.40.

1. Eden Hazard már négy gólt szerzett az aktuális kiírásban és ezzel máris ott jár, ahová a teljes tavalyi szezonban jutott. Könnyen előfordulhat, hogy újra eredményes lesz 3.45.