Tíz hasznos statisztika a Southampton-Bournemouth bajnokihoz


10. A Southampton legutóbbi öt, Bournemouth elleni meccséből négyet megnyert. Most is a hazai csapat számít favoritnak 1.54

9. A Szentek még soha nem kaptak ki hazai bajnokin a Bournemouth-tól (hat győzelem, két döntetlen). Nincs is túl magas szorzó az 1X-re 1.14.

8. Azon a nyolc meccsen a vendégek még gólt sem lőttek. Könnyen lehet, hogy Ronald Koeman fiai most vasárnap kapott gól nélkül győznek 2.55.

7. A Bournemouth legutóbbi hét bajnokijából csak egyet nyert meg négy vereség és két döntetlen mellett. Most sem ők az esélyesek 6.75.

6. A vendégcsapat eddig öt bajnokit játszott idegenben és ebből csak egyet nyert meg, négyet elveszített. Szép odds van az X2-re 2.65.

5. Artur Boruc 49 bajnoki alatt 19 alkalommal úszta meg kapott gól nélkül a Southampton kapujában. Elég szürreális volna, ha a vendégek nyernének kapott gól nélkül 10.50.

4. A Bournemouth legutóbbi két bajnoki meccsén 5-5 gólt kapott (előbb a Manchester City-től, majd a Tottenhamtől). Vajon a Southampton is kitömi őket? 13.00 

3. Eddie Howe fiai legutóbbi nyolc meccsükön rendre betaláltak legalább egyszer. Csinos szorzó van arra, hogy mindkét csapat gólt szerez 1.85.

2. Az előző hétvégéig Graziano Pelle többet lőtt kapura, mint bárki más a Premier League-ben (36) és már öt gólnál jár. Jól járunk, ha a Southampton támadója szerzi majd az első találatot 4.25.

1. Sadio Mane a legutóbbi hét meccsén három gólt szerzett és négy gólpasszt adott. Szép pénzt ér, ha duplázna 9.00.