Tíz hasznos statisztika a QPR-Aston Villa meccshez


10. A QPR bajnoki meccsen 1995 decembere óta nem győzte le aktuális ellenfelét. Ha ma sikerül nekik, az több, mint kétszeres pénzt hoz 2.38.

9. A legutóbbi négy QPR-Villa meccsből három döntetlennel ért véget. 3.25-öt ér egy újabb iksz.

8. Az Aston Villa legutóbbi két fellépése a QPR vendégeként egyaránt 1-1-es döntetlent hozott, mindkét esetben a Villa talált be először. 6.50-es szorzója van egy újabb 1-1-nek.

7. Harry Redknapp fiai nyolc bajnokiból csak egyet nyertek meg, viszont legutóbbi két hazai meccsükön 2-2 gólt lőttek. 2.55-ös odss van arra, ha a hazai csapat góljainak száma 1,5 fölé kúszik.

6.  A Villa négy meccset veszített el zsinórban, az X2 ezért is van másfél fölött 1.61.

Aston Villa-QPR (3-1), összefoglaló 2004-ből:

5. Ezen a négy mérkőzésen még gólt sem rúgtak, ellenben kaptak tizenegyet. Elég jól járunk, ha nem ma szakad meg ez a kínos sorozat és a Villa ma is úgy kap ki, hogy nem szerez gólt3.70.

4. Eduardo Vargas múlt vasárnap gólt lőtt a Liverpoolnak, ez volt a csatár első találata a QPR színeiben. Újabb gólja 3.40-est kóstál.

3. Charlie Austin átlagosan 3,4-szer lő kapura meccsenként, ez a mutató az egyik legjobb az angol bajnokságban. A csatár két gólnál jár a szezonban, újabb találata 4.80-as szorzón pörög. 

2. A Villa mindössze négy gólt lőtt eddig a bajnokságban, ami annak tudatában, hogy meccsenként átlagosan 1,5 kapura tartó lövésük van, nem is olyan furcsa. 2.65-szeres pénzt ér, ha ma nem találnak be.

1. Gabriel Agbonlahor eddig az utolsó Villa gólszerző a PL-ben - még szeptember közepén talált be a Liverpoolnak. Majd' négyszeres szorzója van újabb góljának 3.95.

 

SZAVAZZ AZ UNIBETRE ITT - Best Gambling Blog At The 2014 Football Blogging Awards