Tíz hasznos statisztika a Norwich-Middlesbrough meccshez


10. A Norwich és a Middlesbrough először találkozik a rájátszás döntőjében, pedig már 50 meccset játszottak egymással. A Boro örökmérlege aktuális ellenfelével szemben 21-13-16, feljutásukra csak minimálisan van kisebb esély, mint a Norwich-nak 1.90.

9. Egyébként a szezon folyamán a Boro oda-vissza verte aktuális ellenfelét. A Middlesbrough győzeleme így is sokat ér 2.75.

8. A Norwich legutóbbi 12 Boro elleni meccséből csupán egyet nyert meg. A Kanárik feljutása több, mint másfélszeres pénzt ér 1.86.

7. A legutóbbi hét egymás elleni meccsükön csak kétszer fordul elő, hogy mindkét csapat gólt szerzett volna. Nem járunk rosszul, ha ez mégis megtörténik majd a Wembley-ben 1.87.

6. A Boro mindkét meccsét megnyerte a rájátszás elődöntéjében a Brentford ellen, annak ellenére, hogy legutóbbi 17 bajnokijából csak kilencet húzott be. Jól fizet az 1X-re 1.50.

5. A szezon során mind a Norwich, mind pedig a Boro átlagosan a 32. percben talált be először az adott bajnokin. Könnyen lehet, hogy a gólok száma 1,5 felett lesz az első félidőben 3.05.

4. A Middlesbrough áprilisban 1-0-ra verte a Norwich-ot annak ellenére, hogy utóbbi 70%-os labdabirtoklást produkált azon a meccsen, bár akkor a Norwich 20 kapuralövéséből mindössze kettő találta el a kaput. Ennek ellenére igencsak meglepő volna, ha nem lőnének gólt hétfőn 3.00.

3. Jonathan Howson a kilencedik gólját szerezte a rájátszás alatt (a bajnokság alatt amúgy hatig jutott). A Leeds színeiben már pályára lépett egyszer a rájátszás döntőjében (2009), akkor nem lőtt gólt és csapata is kikapott. Ettől persze még eredményes lehet most 6.10.

Derby County v Middlesbrough - Sky Bet Championship : News Photo

2. A Boro ügyeletes gólvágója Patrick Bamford, a maga 19 találatával (ebből tizenegy gól 2015-ben született). Könnyen megeshet, hogy ő lövi majd az elsőt 6.10.

1. Cameron Jerome, húszadik gólját szerezte az elődöntők során, ami nem mellesleg egy hét meccses góltalansági széria végét jelentette. Szép pénzt hozna a konyhára, ha duplázni tudna hétfőn 16.00.