Tíz hasznos statisztika a Norwich-Manchester City bajnokihoz


10. A Norwich már 41 alkalommal lépett pályára első osztályú bajnokin a Manchester City ellen, de csak háromszor tudott nyerni (3-15-21). Most is vendégcsapat számít favoritnak 1.57.

9. Januárban a City 3-0-ra nyert a Norwich vendégeként egy FA Kupa meccsen. A vendégek elmúlt kilenc látogatásuk alkalmával összesen 29 gólt lőttek, ez átlagosan 3,6 találat mérkőzésenként. Nem lenne hát annyira váratlan, ha 3,5 gól felett termelne a City 6.30.

8. A Norwich utoljára 2013 májusában tudott nyerni a City ellen (3-2). Azóta négy mérkőzést játszottak a felek és a Norwich csupán egy gólt tudott szerezni ez idő alatt, miközben összesen tizenkettőt kapott. Most is benne van a pakliban, hogy mindkét félidőt elveszítik a hazaiak 2.28.

7. Sergio Agüero ötször kezdett már a Norwich ellen és összesen hat gólt rúgott. Az argentin játékos 21 találatot jegyezhet a szezonban és elég jól járunk, ha ő lövi majd az elsőt szombat délután 3.80.

6. A Norwich kilenc fordulója nyeretlen a PL-ben (0-18). Egyedül a Crystal Palace rendelkezik hosszabb nyeretlenségi sorozattal, úgyhogy már csak ezért sincs valami magas odds az X2-re 1.14.

FBL-ENG-PR-LEICESTER-NORWICH : News Photo

5. Ugyanakkor a City legutóbbi tíz idegenbeli bajnoki meccséből csak kettőt nyert meg (2-4-4). Jól fizet a döntetlen 4.15.

4. Raheem Sterling hat gólt lőtt eddig a Premier League aktuális kiírásában, de mindet az Etihad gyepén. Betalál végre idegenben is? 3.50

3. Cameron Jerome szezonbeli két gólját manchesteri ellenfél ellen lőtte, szombaton összejöhet neki a harmadik is 4.30.

2. Csak az Aston Villa kapott több gólt a PL-ben (55) a Norwich-nál (54). A City viszont (holtversenyben a Leicesterrel) a legtöbb lőtt találatot jegyezheti (52). Nem lennénk meglepve, ha a vendégek lőnék az első gólt 1.35.

1. Alex Tettey kapta ebben a szezonban a legtöbb sárgát (10) és eltiltás miatt ki is hagyja a találkozót. Viszont Jonny Howson is jó eséllyel pályázik a lapra (eddig már ötöt kapott) 5.50.