Tíz hasznos statisztika a Newcastle-Southampton meccshez


10. A Southampton szeptemberben 4-0-ra verte a Newcastle-t, éppen úgy, mint az eggyel korábbi egymás elleni meccsükön. Ezúttal 13.00-szoros pénzt fizet, ha a Szentek ismét 3,5 gól fölött lőnek.

9. A két csapat legutóbbi négy egymás elleni meccséből háromszor több gól esett 3,5-nél, ha ez megint jön, az 3.85-szörös nyereményt jelent.

8. A Soton legutóbbi 11 meccséből egyet sem tudott megnyerni Newcastle-ben - a hazaiak 9 győzelmet és 2 döntetlent jegyeznek 1997 márciusa óta. Az újabb Newcastle-sikert viszont 3.35-ös szorzóval adják.

7. Az előző szezonban csak 1-1-et játszottak Newcastle-ben, annak ellenére, hogy 18 lövés ment kapura, és volt 14 szöglet is. Az újabb döntetlenre 3.35-ös oddsszal lehet fogadni.

Matt Le Tissier győztes gólja a Newcastle ellen a St James’ Parkban 1997-ben: 

6. A Newcastle legutóbbi két meccsét elveszítette, és ezeken gólt sem szerzett, pedig az ezeket megelőző két találkozóján hatot termelt. Ha a vendégek kapott gól nélkül húznák be a mérkőzést, az 3.60-szoros nyereményt jelentene.

5. A Newcastle legutóbbi nyolc meccséből csak egyet tudott megnyerni, de utoljára áprilisban volt hárommeccses rúgott gól nélküli sorozata. Az újabb zakót 2.25-ért szabják.

4. A Southampton legutóbbi öt meccséből négyet egy rúgott góllal teljesített, és hét mérkőzés óta veretlen. Ha mindkét félidőt nyerik, az 7.00-szeres pénzt fizet.

3. Shane Long csak negyedik gólját lőtte a szezonban az Ispwich elleni győzelem alkalmával a szerdai kupameccsen - november óta először talált be. Az újabb gólja 3.60-szoros nyereményt ér.

2. Papiss Cissé lőtte a Newcastle bajnoki góljainak 36%-át (25-ből kilencet) az idei szezonban, viszont mivel ő az Afrikai Nemzetek Kupáján vesz részt Szenegál válogatottjával, ezúttal nem léphet pályára. Arra, hogy a Cissé hiányában elöl meggyengült Szarkák nem tudnak gólt lőni, az oddsz 2.70.

1. A Newcastle második legeredményesebb játékosa a bajnokságban Ayoze Pérez, aki öt gólnál jár, viszont legutóbbi 11 meccsén csak kétszer volt eredményes. Ha ő szerzi az első gólt, az 7.00-szeres pénzt fizet.

Fogadj Premier League-meccsekre!