Tíz hasznos statisztika a Newcastle-Norwich bajnokihoz


10. A Newcastle hat, a Norwich ellen hazai pályán lejátszott bajnokiból ötöt megnyert, egy meccs ért véget döntetlennel. A hazai csapat számít favoritnak 2.55.

9. Összességében tekintve a Szarkák öt bajnokin veretlenek maradtak (három győzelem és két döntetlen). Érdemes lehet a kétesélyben gondolkodni (1X) 1.46.

8. Azon az öt meccsen a Newcastle nem kapott gólt. Ennek ellenére meglepő volna, ha kapott gól nélkül nyerne a hazai csapat 4.60.

7. A Norwich még nem úszott meg meccset kapott gól nélkül ebben a szezonban. Durva lenne, ha a vendégek győznének kapott gól nélkül 5.30.

6. A Newcastle régóta nincs jó formában: legutóbbi 19 bajnoki meccsükből tizennégyet elveszítettek négy iksz és egyetlen győzelem mellett. Ennek alapján egy vendégsiker is benne van a meccsben 2.90.

5. A Szarkák még nyeretlenek a szezonban, pedig már nyolc forduló lepörgött. Ilyen csupán egyszer fordult elő a klub történetében. Lehet, hogy a Norwich is legalább egy ponttal távozik tőlük? 1.57.

4. Steve McClaren fiai jegyezhetik eddig a legkevesebb kapuralövést a bajnoki mezőnyben (50). Nem lenne hát túl meglepő, ha ezen a meccsen 1,5 gól alatt termelnének 1.56.

3. A Norwich utoljára augusztusban tudott nyerni idegenbeli bajnokit, akkor a Sunderland otthonából hozták el a három pontot (3-1). Egy ilyen arányú vendégsiker esetén most elég nagyot kaszálhatunk 26.00.

2. McClaren legutóbbi Premier League győzelme edzőként 2006 áprilisában történt. Akkor a Middlesbrough menedzsereként 2-0-ra győzött a West Ham ellen. Nem csak ő lenne boldog, ha aktuális csapata újra 2-0-ra nyerne 13.00.

1. Ebben a szezonban egyedül David Silva osztott ki több gólpasszt (6), mint Wes Hoolahan (5). Durva odds van arra, hogy a Norwich játékosa kezdi majd a gólgyártást 12.00.