Tíz hasznos statisztika a Newcastle-Manchester United meccshez


10. A Newcastle legutóbbi hat, Manchester United elleni meccséből ötöt elveszített. A vendégek a találkozó esélyesei 1.93.

9. A United 3-1-re verte karácsonykor Newcastle-t úgy, hogy mindössze négy kapura tartó lövést regisztrálhattunk a MU részről. Két meccsen hét gólt rúgtak Rooney-ék a Szarkáknak, nem lenne rossz ha ma este 3,5 felett termelnének a vendégek 10.00.

8. Ha már Wayne Rooney-t emlegettük: a támadó kétszer volt eredményes azon a karácsonyi napon. A válogatott játékos múlt hétvégén a Sunderlandnak is kettőt vágott és így már tizenhét találatnál jár a szezonban. Újabb duplájával mi sem járnánk rosszul 12.00.

7. Amióta Alan Pardew otthagyta Newcastle-t a Crystal Palace kedvéért, a Szarkák kilencből csak két meccset tudtak megnyerni. Ugyanakkor ötből csak egyet veszítettek el, de nem ők az esélyesek 4.30.

6. Legutóbbi három hazai meccsén a Newcastle rendre egy gólt rúgott. Nem is ér sokat, ha ez most is így lesz 1.26

 Manchester United-Sunderland 2-0, az előző fordulóból:

5. A United nyeretlen maradt legutóbbi három idegenbeli tétmeccsén (iksz a West Ham és a Cambridge ellen, vereség a Swansea otthonában). Majd' kétszeres pénzt ér az 1X 1.91.

4. Papiss Cisse 11. gólját lőtte hétvégén és azzal nyert 1-0-ra Newcastle az Aston Villa ellen. Sokat ér, ha ma este ő lövi az elsőt 7.50.

3. A két csapat legutóbbi hét, egymás elleni meccsén nem volt piros lap sőt, a legutóbbi három alkalommal átlagban két sárgát osztott ki a spori. Azonban minden sorozat megszakad egyszer 4.00.

2. Papiss Cisse után Ayoze Perez az a játékos, aki a legtöbb lövéssel próbálkozik Newcastle-ben (meccsenként átlagosan 1,4). Perez eddig öt gólnál jár, meglesz ma a hatodik? 4.25

1. A Newcastle 32 góljából csupán 10 született az első félidőben. Nagy eséllyel a MU lövi majd az elsőt ma este a St James’ Parkban 1.52.