Tíz hasznos statisztika a Newcastle-Liverpool bajnokihoz


10. Amióta létezik a Premier League, a Liverpool 24 alkalommal verte meg a Newcastle-t, ennél többször csak az Aston Villát győzték le a vörösök (25). A vendégek számítanak favoritnak 1.62.

9. A Liverpool legutóbbi hat, Newcastle elleni meccséből csak egyet veszített el három győzelem és két döntetlen mellet. Nincs is túl magas szorzó az X2-re 1.17.

8. Az egyetlen Newcastle győzelem tavaly novemberre datálható, akkor 1-0-ra nyertek a Szarkák. Egy ilyen végeredmény most elég szép pénzt hozna 18.00.

7. Akkor Ayoze Perez szerezte a találkozó egyetlen gólját. A csatár ebben a szezonban már háromszor volt eredményes, vajon meglesz a negyedik találata is? 4.40

6. A Newcastle hazai pályán a legutóbbi öt, Liverpool elleni meccsből hármat megnyert. Most viszont nem ők az esélyesek 5.60.

5. Viszont 2013 áprilisában nagy pofonba szaladt bele a Newcastle, amikor 6-0-ra kikapott a Liverpooltól. Ilyen súlyos vereséget azóta sem szenvedtek a Szarkák, nem túl valószínű, hogy megismétlődik ez a végeredmény 161.0.

4. Ha kikapnak Steve McClaren fiai, akkor ez lesz a Newcastle 100. hazai veresége a Premier League-ben. Jól fizet az 1X 2.43.

3. Ha nem kap gólt a Liverpool, akkor ez lehet zsinórban a második bajnokija, amely során nem kapitulál a védelem. Ilyesmire még nem akadt példa a szezonban, de ettől még előfordulhat, hogy a vendégek kapott gól nélkül nyernek majd 2.90.

2. Daniel Sturridge már háromszor is gólt szerzett a Newcastle ellen a Liverpool színeiben. Nem járunk rosszul, ha a csatár szerzi az első gólt vasárnap délután 4.35.

1. Amúgy Sturridge összesen már hat gólt lőtt a Szarkáknak (kettőt még a Chelsea és egyet a Bolton mezében), úgyhogy bármikor betalálhat most is 2.08.