Tíz hasznos statisztika Newcastle-Chelsea meccshez


10. A hazai csapat a legutóbbi négy, Chelsea elleni meccsét megnyerte, ráadásul utóbbi hat egymás elleni mérkőzésükön egyszer sem született döntetlen. Igen masszív odds van a Newcastle győzelmére 6.60.

9. A Newcastle 2-0-ra nyert az előző szezonban hazai pályán a Chelsea ellen. Az 1X is elég tisztességesen fizet 2.60.

8. A Chelsea rendre két gól fölött termelt legutóbbi hat alkalommal a St James’ Parkban. Több, mint háromszoros pénzt ér, ha Jose Mourinho fiai 2,5-nél több gólt lőnek  3.15.

7. A Newcastle két meccses nyeretlenségi szériában van, pedig ezt megelőzően hat fordulón át az összes bajnokiját megnyerte. A Chelsea győzelem alig van másféleszeres szorzó fölött 1.53.

6. A londoni kékek viszont még veretlenek a szezonban, az előző fordulóban 3-0-ra nyertek a Tottenham ellen. Nem véletlen hát, hogy az X2 alig fizet valamit 1.12.

Papiss Cisse csodagólja a Chelsea ellen a 2011/12-es szezonból:

5. Kedden Papiss Cisse egyenlített a Burnley ellen (1-1), ez volt a csatár ötödik gólja a szezonban  — igaz, ezelőtt utoljára október negyedikén talált be. Újjabb góljára 4.70-szeres odds van.

4. A Newcastle legutóbbi nyolc meccsén mindössze három gólt kapott, majd' tízszeres pénzt ér, ha a Chelsea gólképtelen marad és a hazai csapat nyer 9.50.

3. Diego Costa lőtte a Chelsea góljainak 33%-át a PL-ben (11/33) és átlagosan minden 83. perc után eredményes. 4.10-szorzón pörög, hogy ő lövi az első gólt.

2. Ayoze Perez eddig többet lőtt kapura a tizenhatoson belülről, mint bármelyik más Newcastle játékos (13). Esetleges gólja majdnem ötszörösen térül meg 4.90.

1. Didier Drogba gólt lőtt a Tottenham ellen szerdán, összesen négynél jár a szezonban. Lövéseinek 50%-a a meccsek utolsó 15 percében történik, 5.00-szörös pénz üti a markunkat, ha ő szerzi majd az utolsó gólt szombat délután.