Tíz hasznos statisztika a Newcastle–Chelsea bajnokihoz


10. A hazai csapat rendre két gól, vagy afölött termelt legutóbbi hat, Chelsea elleni meccsén. Szép odds van arra, hogy legalább két gólt szerez a Newcastle szombat este 3.90.

9. Ez a legutóbbi hat Newcastle–Chelsea bajnoki rendre hazai győzelmet hozott, ám most nem a házigazdák a favoritok 5.80.

8. Ha viszont a teljes képet nézzük, a Chelsea öt newcastle-i tétmeccsből egyet megnyert, egyszer ikszelt, háromszor kikapott. Jól fizet az 1X 2.43.

7. Ugyanakkor Steve McClaren együttese még egy meccset sem nyert meg ebben a szezonban: mérlegük két döntetlen és négy vereség. A Chelsea számít favoritnak 1.64.

6. Arra is elég jó odds van, hogy a vendégek mindkét félidőben gólt szereznek 2.50.

5. Papiss Cisse igazi Chelsea specialista: öt meccsen négy gólt szerzett ellenük. Első gólja elég sokat ér 10.00.

4. Pedro, a Chelsea támadója második gólját szerezte új csapatában a Walsall ellen 4-1-re megnyert Ligakupa meccsen. Az előző szezonban mindössze hat találatig jutott a Barcelonában, most azért könnyen előfordulhat, hogy nem szerez újabb gólt 1.38.

3. Egyik csapatban sincs olyan játékos, aki eddig egy gólnál többet rúgott volna ebben a szezonban. Gól nélküli döntetlennek nézünk elébe? 12.00

2. Loic Remy a 2013/2014-es szezonban 26 bajnokin 14 gólt szerzett a Newcastle színeiben. Most már az ellenfelet erősíti, durva lenne, ha betalálna volt csapata ellen 2.40.

1. A két csapat összesen csak háromszor ikszelt ebben a szezonban. Nincs is túl magas szorzó az 12-re (hazai vagy vendég, kétesély) 1.28.