Tíz hasznos statisztika a Middlesbrough-Watford bajnokihoz


10. A Watford legutóbbi öt, Middlesbrough elleni bajnokijából hármat megnyert és kétszer végződött döntetlennel a mérkőzés. Ennek ellenére nem a vendégcsapat számít favoritnak 3.55.

 9. Csak egyszer fordult elő eddig, hogy a Middlesbrough-nak hét Premier League forduló után ennyire kevés pontja legyen (2006/2007-es szezon, öt pont). Megérheti az X2-ben gondolkodni 1.67.

8. Aitor Karanka tanítványai mindössze egyszer győztek a legutóbbi 12 tétmeccsükön (minden sorozatot beleszámolva). Talán majd most megszakad ez a rossz szériájuk 2.30.

7. Hazai pályán egészen jó mérlege van a Middlesbrough-nak a Watford ellen, ha csak a bajnoki meccseket vesszük alapul: a legutóbbi öt alkalomból csak egyszer kaptak ki, kétszer nyertek és kétszer ikszeltek. Az 1X-re ezért nincs magasabb odds 1.33.

6. Zlatan Ibrahimovic egymaga több kapura tartó lövést produkált eddig ebben a PL szezonban, mint a Middlesbrough csapata összesen. Előfordulhat, hogy nem szerez gólt a hazai gárda 3.40.

5. A vendégek a legutóbbi 16 Middlesbrough elleni bajnoki meccsük során csak egyszer nem tudtak gólt szerezni. Valószínűleg most is eredményes lesz a Watford; vagy megússza kapott gól nélkül a hazai csapat? 2.55

4. A felek utoljára a másodban találkoztak 2015 áprilisában. Akkor a Watford 2-0-ra verte a Middlesbrough-t a Vicarage Roadon. Egy ilyen arányú vendégsikerrel nem járnánk rosszul 17.00.


3. Odion Ighalo (16) és Troy Deeney (16) az előző szezon kezdete óta 32 gólt szerzett a watfordiak 52 találatából. Nem lepődnénk meg, ha Ighalo lőné az első gólt vasárnap délután 6.25.

2. Troy Deeney pedig rendre betalál a Middlesbrough ellen, legalábbis a legutóbbi négy alkalommal mindig eredményes volt. Könnyen előfordulhat, hogy most is gólt szerez 3.55.

1. A Watford történetében mindössze négy olyan játékos akadt, aki összesen száz gólig jutott (minden sorozatot beleszámítva). Troy Deeney már 99-nél jár, úgyhogy egy duplával megdöntheti ezt a csúcsot 21.00.