Tíz hasznos statisztika a Middlesbrough-Hull City bajnokihoz


10. A két csapat az előző szezonban még másodosztályú volt és játszottak is egymással. Azon a két meccsen mindig az aktuálisan épp hazai pályán játszó együttes győzött és most is a házigazda Middlesbrough számít favoritnak 1.84.

9. A Middlesbrough legutóbbi tíz olyan hazai meccséből, ahol a Hull volt az ellenfél, csak egyet veszített el. Már csak ezért sincs túl magas odds az 1X-re 1.19.

8. A két együttes legutóbbi öt egymás elleni meccsén rendre csak az egyik csapat szerzett gólt. Hétfő este folytatódhat ez a tendencia 1.68.

Middlesbrough-Hull 1-0 (2015/16-os szezon, Championship)

7. A Middlesbrough az egyetlen olyan csapat a Premier League mezőnyében, amely még nem rúghatott tizenegyest ebben a szezonban. Majd talán most? 6.50

6. A Hull legutóbbi 11 Premier League meccséből csak egyet nyert meg, és augusztus óta egyetlen találkozót sem úszott meg kapott gól nélkül. Ezen a mérkőzésen sem ők az esélyesek 5.15.

5. A Hullnál (1) eddig csak a Crystal Palace úszta meg kevesebb alkalommal kapott gól nélkül (0). Könnyen előfordulhat, hogy a Middlesbrough legalább kettőt rámol majd 2.12

4. A Middlesbrough ebben a szezonban csak kétszer tudott nyerni hat iksz és öt vereség mellett. Egy újabb döntetlent sem lehet teljesen kizárni 3.55.

3. Alvaro Negredo a múlt héten duplázott a Leicester elleni 2-2-es döntetlen alkalmával  — az első forduló óta ezek voltak az első góljai a Middlesbrough színeiben. A hazai csapatból az ő góljára van a legnagyobb esély 2.55.

2. A top5 európai bajnokságban vitézkedő csapatok közül csak a Werder Bremen (31), a Cagliari (31) és a Granada (29) kapott eddig több gólt a szezonban a Hull City-nél (28). Előfordulhat, hogy kapott gól nélkül nyer majd a hazai csapat 2.60

1. Ebben a szezonban a Hull csak három alkalommal rúgta az első gólt és a legutóbbi öt meccsén rendre hátrányba került. Alighanem a házigazdák jutnak majd először vezetéshez 1.40.