Tíz hasznos statisztika a Manchester United-Sunderland meccshez


10. A Sunderland huszonkilencből mindössze két Premier League meccset nyert meg a Manchester United ellen (2-6-21). Legutóbbi győzelmüknek 2014 májusában örülhettek és most sem ők számítanak favoritnak 5.30.

9. Ennek egyik oka, hogy a Sunderland hazai pályán 13 bajnoki óta nyeretlen a MU-val szemben. Nincs is valami nagy szorzó az X2-re 1.20.

8. Szeptemberben 3-0-ra nyert a United az Old Traffordon  — a két csapat legutóbbi 12 egymás elleni meccsén ez volt a hatodik olyan, amikor kapott gól nélkül nyert a Manchester United. Simán előfordulhat, hogy a vendégcsapat kapott gól nélkül nyer majd 2.65.

7. A Sunderland 49 bajnoki gólt kapott ebben a szezonban, ennél többet egyik csapat sem a mezőnyből. Nem lepődnénk meg, ha gólt kapnának mindkét félidőben 3.05.

6. Ugyanakkor a United legutóbbi hat, idegenbeli bajnokiból csal egyet nyert meg, viszont még így is a vendégcsapat számít favoritnak 1.75.

5. Wayne Rooney már hét gólig jutott ebben a párosításban, nem kizárt, hogy ő szerzi majd az első találatot szombat délután 4.60.

4. A 2016-os esztendőben eddig csak Sergio Agüero lőtt több gólt (7), mint Jermain Defoe. A Sunderland támadójának találatával nem járnánk mi sem rosszul 4.00.

3. A Sunderland legutóbbi négy bajnokiján nyeretlen maradt, a legutóbbi három mérkőzésből kettő döntetlennel ért véget. Szép odds van egy újabb ikszre 3.78.

2. A hazai csapat legutóbbi három meccsén rendre elsőként kapott gólt, nem nehéz elképzelni egy olyan forgatókönyvet, mely szerint most is így alakul majd a mérkőzés 1.40.

1. Jesse Lingard gólt szerzett az előző hétvégén a Chelsea elleni 1-1 alkalmával. Ezzel a találattal már három gólos, egy duplázás most nagyot szólna tőle 17.00.