Tíz hasznos statisztika a Manchester United-Southampton bajnokihoz


10. A Manchester City után a Southampton lehet a harmadik olyan csapat, amely zsinórban háromszor nyer bajnokit az Old Traffordon, bár az oddsok alapján erre nem sok esély van 9.00.

9. A vendégek legutóbbi két meccsüket 1-0-ra megnyerték az Old Traffordon és elég durva lenne, ha ez harmadszor is ugyanígy megtörténne 18.00

8. Egyébként a Southampton a 2013/14-es szezon óta veretlen a MU vendégeként, remek odds van az X2-re 3.00.

7. Ezt megelőzően viszont a vendégek 14 Premier League meccsből 13-at elveszítettek az Old Traffordon. A Manchester United számít favoritnak 1.44.

6. A United mindössze öt első osztályú bajnokit veszített el hazai pályán a Southamptonnal szemben, nyolc iksz és huszonhat győzelem mellett. Már csak ezért sincs túl magas odds az 1X-re 1.08.

Southampton v Athletic Club Bilbao - Pre-Season Friendly : News Photo

5. A Manchester United januárban kikapott otthon a Southamptontól, viszont azóta veretlenek pályaválasztóként a Premier League-ben. Simán előfordulhat, hogy a hazai csapat kapott gól nélkül nyer majd 2.10.

4. A bajnokságot tekintve a Southampton hét meccses veretlenségi sorozatban van. Ettől függetlenül nem túl valószínű, hogy a vendégcsapat kapott gól nélkül nyerjen 12.00.

3. Michael Carrick karrierje során 499 tétmeccsen lépett már pályára, most jön az 500. Góllal ünnepel? 10.50.

2. Morgan Schneiderlin és Luke Shaw összesen 291 bajnokin lépett pályára a Southampton színeiben. Most mindketten a United játékosai, vajon betalálnak volt csapatuk ellen? (7.50 illetve 13.00)

1. Zlatan Ibrahimovic gólt szerzett első Premier League meccsén, előzőleg az első Serie A, La Liga, Ligue 1 és Bajnokok Ligája debütálása alkalmával is eredményes volt. Jól járunk, ha Ibra szerzi az első találatot 3.70.