Tíz hasznos statisztika a Manchester United–Newcastle United bajnokihoz


10. A Newcastle legutóbbi 31, Manchester United elleni bajnokijából csupán egyet tudott megnyerni nyolc iksz és huszonkét vereség mellett. Most sem ők az esélyesek 1.38.

9. A Szarkák egyetlen győzelme nem volt olyan régen: még 2013 decemberében nyertek 1-0-ra a MU ellen. Azóta viszont zsinórban háromszor kikaptak tőlük (összesítésben 8-1-es gólkülönbséggel). Jó odds van arra, hogy a United nyeri mindkét félidőt 3.20.

8. Ugyanakkor a Newcastle legutóbbi négy, az Old Traffordon tett látogatása alkalmával rendre betalált. Lehet, hogy a vendégek szerzik az első gólt szombat délután? 3.35

7. A United csupán két szezonban úszta meg az első három bajnokit kapott gól nélkül (1997/98 és 2005/06) de most nagyon közel állnak ahhoz, hogy megismételjék ezt a teljesítményt 2.12.

6. Wayne Rooney mindössze egy találatra van attól, hogy beérje minden idők harmadik legjobb United-gólvágóját, Denis Law-t, aki 171 alkalommal volt eredményes. Lehet, hogy a MU csapatkapitánya lövi majd az első gólt? 4.30

Newcastle United v Southampton - Premier League : News Photo

5. Mondjuk Rooney ebben a szezonban mindössze kétszer lőtt kapura, úgyhogy nagyobb az esélye annak, hogy most sem szerez gólt 1.73.

4. A Newcastle legutóbbi hét idegenbeli bajnokiján csupán egy gólt tudott szerezni. Ezeken a meccseken rendre ki is kaptak a Szarkák és egész szép odds van arra, hogy gólképtelenek maradnak az Old Traffordon is 1.88.

3. Három menedzser nyert többször bajnokit a Manchester United ellen, mint a Newcastle jelenlegi mestere: Arsene Wenger (10), Jose Mourinho (5) és Gerard Houllier (5). Steve McClaren összesen négy győzelmet zsebelt be a MU-val szemben, de most finoman szólva sem az ő csapata esélyes 9.50.

2. Memphis Depay duplázott a Brugge elleni BL selejtezőn, könnyen előfordulhat, hogy megint eredményes lesz 2.48.

1. Depay régi csapattársa még a PSV-ből, Georginio Wijnaldum most a Newcastle színeiben futballozik és egyből góllal mutatkozott be, plusz 86,7 százalékos pontossággal passzolt az első két fordulóban. Elég jól járunk, ha ő szerzi az utolsó találatot 15.00.